Minecraft Eşya Etiketi Hakkında Bilinmeyen 5 Şey

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Millet cidden bu konuya başlık koyarken çok zorlandım , ne yazsam ne yazsam diye çok düşündüm ama bu başlığıda pek beğenmedim , yinede bence önemli olan içindeki bilgiler , geçen açtığım konuları (Minecraft'a Eklenmeyen Boyut Sky Dimension , Minecraft Bilgilisayar Sürümünden Kaldırılan 5 Özellik) çok beğenmiştiniz bende bu şekilde gizemli/bilinmeyen şeylere devam etmek istedim :3

1. Dinnerbone ' nin isim etiketi çıkmadan önce attığı tweet*

O yaratığı iyi yada kötü dünyanızda sonsuza dek durduracak bir eşya ? Sadece dekoratif amaçlı olmalı :) -Dinnerbone

2.Zindanlar dışında isim etiketlerini balıkçılık yaparak yada *aslında bu maddeyi bunun için yazdım* köylülerle takas yaparak kazanabilirsiniz.Bunu ilk duyduğumda bende şaşırdım , kütüphaneci köylü ile takas yaptığınızda ve 6. seviyeyi açtığınızda isim etiketi alabilirsiniz.

Kütüphaneci köylü ;

Ama baya pahalı 20-22 zümrüt :/

3.Eğer bir yaratığı ''-Dinnerbone'' yada ''-Grumm'' isim etiketi ile isimlendirirseniz , yaratıklar ters düz olurlar ;

4.Eğer bir koyunu ''_jeb'' isim etiket ile isimlendirirseniz rengarenk olmaya başlar sürekli rengi değişir fakat koyunu kırktığınızda boyamadan önceki renginde yün gelir.

5.Eğer bir tavşanı , Toast ile isimlendirirseniz , normal dünyada asla sahip olamayacağınız bir tavşan rengine sahip olursunuz bunun sebebi ise Minecraft ' ın bir yetkilisinin sevgilisinin ölen tavşanının isminin Toast olması. *NE KADAR UZUN BİR CÜMLE*

Bu konudanda bu kadar bu şekilde konular istiyorsanız beğenmeyi ve gönderiye mesaj atmayı unutmayın ki bende bileyim :D

Son düzenleme:

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Twitter ve kütüphaneci köylü dışındakiler bilindik şeyler.
Daha yeni bilgiler bekliyoruz :kaş: :)

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavşan mı ;( YAZIK OLMUŞ TAVŞANA EĞER 24 SAAT İÇİNDE TAVŞANIN ÖLMESİNİN SEBEBİNİ YAZMAZSAN TAVŞANLARLA BİRLİKTE GELİP EVİNİ BOMBALARIZ

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Davşan olayını iki kere yazman hoşuma gitmedi :/
Bu arada burada kimse yazmamış şunu koyup geçicem @CuddlyFellow The Davşan*

Dostum bir içerik aynı şekilde bi yerde var diye başka bi konuya yazamam diye bir şey yok sonuçta bi madde bir kaç konuyu alakadar edebilir , bak isim etiketi ile alakalı bu konuda diğerindede tavşanlarla alakalı yapacak bir şey yok , bu şekilde içerik üretildiği zaman mutlaka böyle şeyler oluyor.