Minecraft etkili hızlandırma yolları

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çözünürlük azalır sa fps artar ki bu dediğinin tam tersi.
Çözünürlük artacağı için fps biraz düşebilir tam ekranda. ama tam ekran moduna getirdiğinde başlat menüsü ıvır zıvır devre dışı kaldığı için kaybettiği fps nin 2 katını veriyor. Ben tam ekrana getirdiğimde fps artıyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çözünürlük artacağı için fps biraz düşebilir tam ekranda. ama tam ekran moduna getirdiğinde başlat menüsü ıvır zıvır devre dışı kaldığı için kaybettiği fps nin 2 katını veriyor. Ben tam ekrana getirdiğimde fps artıyor.
Başlat menüsü ekran kartına yük mü oluyormuş O.o

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözünürlük azalır sa fps artar ki bu dediğinin tam tersi.
hmm... o zaman benim bilgisayarımdamı sorun var bilmiyorum evet çözünürlük azalırsa FPS artıyor diğer oyunlardada öyle fakat bende nedense fps tam ekran yapınca yükseliyor yada benim testime göre gördüğüm yanlış.
Edit: @unununium bir sitede öyle duymuştum budan 6 7 ay önce minecraft fps artırma yazdığımda girdiğim yerde öyle yazıyordu ne bilyeim doğrumu eminde değilim fakat başlatın ekran kartına yük olduğu değil oyunu yavaşlattığı yazıyordu.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hepsi doğru fakat tam ekran oynamak FPS'i dahada artırıyor java fazla sistem istiyor ve alttaki başlat kısmı bilgisayarı java ile yorduğu kanıtlanmış yani tam ekran oynasan daha fazla FPS alırsın.
Valla ben külüstürdeki bilgda terraia sadece pencere modunda oynayabiliyorum yoksa 5 fps ile oynama keyff