- En iyi cevaplar
- 0
İşlemci önemli*Ben ne dedim ._.
Multi-asdw34ra şeysini aç*
Mesajının özeti*
İşlemci önemli*Ben ne dedim ._.
@MUHDE Minecraftta hangi ekran kartı ile kaç fps aldığını bi gösterir misin
Çözünürlük artacağı için fps biraz düşebilir tam ekranda. ama tam ekran moduna getirdiğinde başlat menüsü ıvır zıvır devre dışı kaldığı için kaybettiği fps nin 2 katını veriyor. Ben tam ekrana getirdiğimde fps artıyor.Çözünürlük azalır sa fps artar ki bu dediğinin tam tersi.
Başlat menüsü ekran kartına yük mü oluyormuş O.oÇözünürlük artacağı için fps biraz düşebilir tam ekranda. ama tam ekran moduna getirdiğinde başlat menüsü ıvır zıvır devre dışı kaldığı için kaybettiği fps nin 2 katını veriyor. Ben tam ekrana getirdiğimde fps artıyor.
hmm... o zaman benim bilgisayarımdamı sorun var bilmiyorum evet çözünürlük azalırsa FPS artıyor diğer oyunlardada öyle fakat bende nedense fps tam ekran yapınca yükseliyor yada benim testime göre gördüğüm yanlış.Çözünürlük azalır sa fps artar ki bu dediğinin tam tersi.
Valla ben külüstürdeki bilgda terraia sadece pencere modunda oynayabiliyorum yoksa 5 fps ile oynama keyffhepsi doğru fakat tam ekran oynamak FPS'i dahada artırıyor java fazla sistem istiyor ve alttaki başlat kısmı bilgisayarı java ile yorduğu kanıtlanmış yani tam ekran oynasan daha fazla FPS alırsın.