Minecraft.exe (Creepy Pasta)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu pasta tamamen bana aittir ve hayal ürünüdür. İlk pastamdır, eksiklerim olabilir.

Minecraft... arkadaşımın bana tavsiye ettiği oyun. Şu grafiklere bak ben bu oyuna para vermem. Neyse çok tutulduysa korsanı da yapılmıştır. (Bir süre internette gezdikten sonra) Sonunda buldum, Minecraft.exe ! Tanrım, bu grafikte bir oyun neden 3 saatte iner? (3 saat sonra) Sonunda oynayabilirim. (Oyunun ana ekranında SatanCraft, Hemen altında ''666!'' ve buton olarak da ''Cehenneme Giriş'' vardır) Arkadaşımın anlattıklarına göre böyle bir oyun değildi fakat hadi bakalım. (Oyunun başında her şey normaldir ve karakterimiz oyunun grafikleriyle dalga geçip geçip ilerler...) Sonunda bir inek bulmuştum. Tanrım bu oyun hakkında hiçbir bilgim yoktu. Tek yaptığım ineği takip etmekti. İnek bir tablonun önünde durdu ve arkasını döndü. Bir animasyon ile Yüzü gülümseyen yüz ile değişti. Ve tekrar arkasını dönerek resmin içine girdi. Resmi son kez inceledim. Klasik kuru kafalı tablo... İnek girerse ben de girerim diye tablonun içine daldım. Bir yükleme ekranı ''Cehennem yükleniyor...''. İneğe bak be, diye düşündüm. 15 dk sürdü... Sanırım buga girdi diyip Crt+Alt+Del yaptım. Ama olan tek şey yükleme ekranındaki yazının ''Cehennemden kaçamazsın'' olarak değişmesi oldu. En sonunda yüklendi...

PART 2
Not:
Part 1'deki anlatımın beğenilmemesi üzere anlatımı değiştireceğim.

Lanet olsun, oyunu yüklediğim ana ve onsan sonrasına! Nedir bu, hangi varlık yapabilir bunu? Önümde çarmıha gerilmiş biri duruyor... Şu oyunda gerçekçi olan tek şey bu mu olmak zorunda? Çarmıha gerilen kişi BENİM! Bilgisayarı kapatacağım, ve oyunu şikayet edeceğim! Şimdi kapan lanet olası! Yine mi aynı mesaj? (Cehennem'den kaçamazsın.) Madem Cehennem'den kaçamam, o halde bilgisayarımdan kaçarım! Bir,i şaka yapıyor olmalı. Ben kapıyı kilittlemedim ki. En iyisi anneme seslenmek:
-Anne!
-Anneciğin seni duyamaz evlat, Cehennem'den kaçış yok!
-Ne, ben öldüm mü?
-Henüz değil, fakat anneciğini Cehennem'e yolladım.
Ağlamaya başladım. Neden ağlıyorum, bu gerçek olamaz ki... Kesin bir kabustur. Nasıl olsa uyanacağım bari devam edeyim. Ayrıca gerçek bile olsa, bir oyun bana ne yapabilir ki?
-Devam etmek mi istiyorsun?
-Lanet olsun, sen kimsin?
-Oyunun yapımcısı diyelim...
Oyuna devam etmeliyim nasıl olsa bir kabus. Bir saniye, W tuşu yürümüyor muydu? Neden resme geçti ki? Ayrıca bu ceset annemin değil mi, şu da babamın. (Kusar) Bu da benim??! Kabus olduğu ne kadar da belli ben ölmedim ki. Ne demek ''Cehennem'e Hoşgeldiniz''?

Jason , adlı bir çocuğun ölmeden önceki son notudur. Evde anne ve babasının haç şeklinde dizilip, Jason'un cesedinin ise bu haca açılmış bir biçimde bulunduğunu da belirtelim. Katil hala bulunamadı ve dosya da internette aranıyor... Bilgisayar da cinayetten sonra çalınmış olduğundan bu biraz zor.

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu güzel de anlatım sorunlu.
  1. Bize hitap ediyorsun, kahraman oyuncuya hitap etmez. (Özellikle de parantez içlerinde direk bize söylüyorsun.)
  2. Çok kısa hani sayfa tam anlamıyla yüklenene kadar okudum bitirdim :p *Abartıyo ama haklı*
  3. Cümleleri kurarken atlama yapmışsın, ordan başka yere, ordan oraya.
Dediğim gibi konu güzel fakat bu dediklerimi değerlendirirsen güzel bir şey çıkacak gibi.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu güzel de anlatım sorunlu.
  1. Bize hitap ediyorsun, kahraman oyuncuya hitap etmez. (Özellikle de parantez içlerinde direk bize söylüyorsun.)
  2. Çok kısa hani sayfa tam anlamıyla yüklenene kadar okudum bitirdim [emoji14] *Abartıyo ama haklı*
  3. Cümleleri kurarken atlama yapmışsın, ordan başka yere, ordan oraya.
Dediğim gibi konu güzel fakat bu dediklerimi değerlendirirsen güzel bir şey çıkacak gibi.
Yorumunuz için teşekkürler. Yorumunuzu dikkate alarak devamını getireceğim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm, Part 2 bugün gelemedi çünkü zamanım yoktu. Yarın nasip ise yazmayı planlıyorum ve senaryo aklımda.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vayy be... Five Nights At Freddy's.exe yoktan Minecraft.exe var he? Vayy be :(... (Güzel olmuş tebrik ederim. Fakat part 2 de daha uzun yap :).)

Son düzenleme:

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vayy be... Five Nights At Freddy's.exe yoktan Minecraft.exe var he? Vayy be :(... (Güzel olmuş tebrik ederim. Fakat parti 2 de daha uzun yap :).)
Yorumunuz için teşekkürler. Favori oyunlarımdan olan FNAF'ın .exe türünde pastasının yazılması maalesef zor. Çünkü oyun zaten korku oyunu. Ama hikayesi... Büyük ihtimalle FNAF.exe olmaz ama hikayesi belki pasta halinde yapılabilir.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pek bir şey anlamadım açıkçası. Doğruca okuyucuya hitap etmek istemediğin için parantez içine almışsın, tiyatro senaryosuna benzetmişsin bu şekilde. Anlatım hoş değil hani.
Hikaye oyunun doğasıyla hareket etmek zorunda değil, bu bir .exe sonuçta, inek tabloya girebilir ama cidden de pek mantığını beğenmedim.
İnsan özür dilerim olsa bile üzerinde SatanCraft yazan bir oyunu oynamaz. "Tanrım" felan dediğine göre Hristiyan bir anakarakter olduğunu da farzedersek dini kurallarına hakaret eden bir oyunu silmek daha da zevkli bence.
Kısaca hikaye uyumlu değil, anlatım da hoş değil, kısaca güzel olma potansiyeli az da olsa var olan bu yazı iyice batmış.
Hadi iyi günümdeyim, al sana 10/5 puan.
Vayy be... Five Nights At Freddy's.exe yoktan Minecraft.exe var he? Vayy be :(... (Güzel olmuş tebrik ederim. Fakat part 2 de daha uzun yap :).)
FNAF'nin kendisinin bir korku oyunu olduğunu düşünürsek .exe'si olması pek mantıklı gelmiyor :/

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek bir şey anlamadım açıkçası. Doğruca okuyucuya hitap etmek istemediğin için parantez içine almışsın, tiyatro senaryosuna benzetmişsin bu şekilde. Anlatım hoş değil hani.
Hikaye oyunun doğasıyla hareket etmek zorunda değil, bu bir .exe sonuçta, inek tabloya girebilir ama cidden de pek mantığını beğenmedim.
İnsan özür dilerim olsa bile üzerinde SatanCraft yazan bir oyunu oynamaz. "Tanrım" felan dediğine göre Hristiyan bir anakarakter olduğunu da farzedersek dini kurallarına hakaret eden bir oyunu silmek daha da zevkli bence.
Kısaca hikaye uyumlu değil, anlatım da hoş değil, kısaca güzel olma potansiyeli az da olsa var olan bu yazı iyice batmış.

FNAF'nin kendisinin bir korku oyunu olduğunu düşünürsek .exe'si olması pek mantıklı gelmiyor :/
Tamam tamam anladım vurmayın artık :(...

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş yani. Başka diyecek bir şey yok. Satancraft adında olan bi oyunu kimsenin oynayacağını sanmıyorum. Ve cehennem filan hi korkutmadı tam tersine inek gülümsedi dediğinde aklıma gelen sahne yüzünden koptum :D Minecraft 6.6.6 olabilirdi giriş ekranı. Ve .exe yi anlamadım herkes exe uzantısıyla yapıyor pastayı. .dll nin suçu ne?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş yani. Başka diyecek bir şey yok. Satancraft adında olan bi oyunu kimsenin oynayacağını sanmıyorum. Ve cehennem filan hi korkutmadı tam tersine inek gülümsedi dediğinde aklıma gelen sahne yüzünden koptum :D Minecraft 6.6.6 olabilirdi giriş ekranı. Ve .exe yi anlamadım herkes exe uzantısıyla yapıyor pastayı. .dll nin suçu ne?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumunuz için teşekkürler. İlk pastam olduğu için böyledir diye düşünüyorum. Karakterimiz Minecraft hakkında hiçbir şey bilmediği için oyunu oynuyor. Versiyonunu 6.6.6 yapsam sonic.exe'den alıntı yapmış olurdum gibime geldi o yüzden normalde Minecraft yazısının altında sarı renkle yazan yerde ''666!''

/
Yorumunuz için size de teşekkürler :D Gerçekten de biraz tiyatro senaryosuna benzemiş acemiliğime bağlıyorum o konuyu. Bizim ana karakterimiz oyun hakkında hiçbir bilgisi yok. Arkadaşı ''Minecraft çok güzel bir oyun'' gibi bir şey demiş sadece. Oyunu korku oyunu sanıp ben oynardım mesela :D. Ayrıca tablonun arkasında block yoksa içine girilebilir ve ben de o mantıkla hareket ettim.[DOUBLEPOST=1434962982,1434956292][/DOUBLEPOST]2. partı yazmışken elim kaydı ve iptale tıkladım :( Ne zaman boş vaktim olursa yazmaya çalışacağım.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkürler. İlk pastam olduğu için böyledir diye düşünüyorum. Karakterimiz Minecraft hakkında hiçbir şey bilmediği için oyunu oynuyor. Versiyonunu 6.6.6 yapsam sonic.exe'den alıntı yapmış olurdum gibime geldi o yüzden normalde Minecraft yazısının altında sarı renkle yazan yerde ''666!''

Yorumunuz için size de teşekkürler :D Gerçekten de biraz tiyatro senaryosuna benzemiş acemiliğime bağlıyorum o konuyu. Bizim ana karakterimiz oyun hakkında hiçbir bilgisi yok. Arkadaşı ''Minecraft çok güzel bir oyun'' gibi bir şey demiş sadece. Oyunu korku oyunu sanıp ben oynardım mesela :D. Ayrıca tablonun arkasında block yoksa içine girilebilir ve ben de o mantıkla hareket ettim.[DOUBLEPOST=1434962982,1434956292][/DOUBLEPOST]2. partı yazmışken elim kaydı ve iptale tıkladım :( Ne zaman boş vaktim olursa yazmaya çalışacağım.
No way... :(

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Yalnız farkettim de. Odamdayken korkuttu. Ama salona girince hiç korkmadım. :p
Çok iyi creepy pasta. Tebrikler.