Whoproshenob
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Okul bitmişti. Yaz tatilinde oynayacak bir oyun arıyordum. Bilgisayarımda minecraft oyunu vardı fakat format sonrası silindiği için internetten bir siteden yükledim. Oyunun boyutu şaşırtıcı derecede büyüktü. Merak ettim ve oyunun dosyalarını kontrol ettim. oyunun dosyalarında 666.dll adlı bir dosya vardı. Yüklendikten sonra oyunu açtım. Mojang yazısının yanındaki logoda fark edilmeyen bir öcü resmi vardı. Sallamadım. Menü geldi ve bilgisayar 3 sn siyah ekrana girdi ve düzelince gözlerime inanamadım. Oyunun versiyonu 6.6.6 idi. Güncellendiğini varsayarak tek oyunculuya girdim. Gelişmiş ayarlarda dünya seçeneklerinde varsayılan, dümdüz ve ????? Adında bir seçenek daha vardı. Merak edip ona girdim. Zemin hazırlanıyor yazısı geldi ve bilgisayar siyah ekranda kaldı. 5 sn sonra dünya geldi ve ödüm kopmuştu. Dünyaları oluşturan bloklar farklıydı ve hepsinin üstünde farklı cinayet ve ceset resimleri vardı. 10 sn sonra bilgisayar mavi ekran verdi ve kapandı. Uykum geldi ve odama gidip uyudum. Ertesi gün kahvaltımı yaptıktan sonra tekrar açtım. Dünya gözüktüğünde korkudan komaya giriyordum. Çünkü önümdeki resimde benim ve ailemin parçalanmış cesetleri duruyordu. 2 saniye sonra ensemde bir nefes hissettim. Ama evde kimse yoktu...
Not: aşırı kasan telefon, yazım düzeltme saçmalığı ile tamamen bana ait ilk yaptığım creepypastadır. @muhammed1841 bi de buna bak. [emoji12]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: aşırı kasan telefon, yazım düzeltme saçmalığı ile tamamen bana ait ilk yaptığım creepypastadır. @muhammed1841 bi de buna bak. [emoji12]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: