Minecraft Faction Server Açmak İstiyorum Fakat...

DenizAtar01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar konunun başlığındanda gördüğünüz gibi ben bir faction server açmak istiyorum fakat aklımda bir sürü soru işareti var ve bu konuda sizden destek bekliyorum. 17 yaşındayım ve MINECRAFT hayatım 12 yaşında başladı fakat araya TEOG gibi bazı şeyler girdiği için 1-2 senedir MINECRAFT oynayamıyorum ve paslanmışım.
Eskiden World Edit ve World Guard gibi pluginlerin ustasıydım fakat oynamayınca insan unutuyor. Bir server açıp insanlara oynaması için gerçekten kayda değer bir factions platformu oluşturmak istiyorum, plugin ve serverın hazırlanması 1 ay, 2 ay yada daha fazla sürse bile en ufak hatasına kadar kaldırana kadar serverı açmayı düşünmüyorum.
Bana bu serverı açarken yardımcı olcak arkadaşlara, yoldaşlara ihtiyacım var. Gerek map yapımında gerek plugin seçiminde MINECRAFT'a hakim arkadaşlar bana ulaşrısa çok sevinirim. Bu serüvenimde benle birlikte olmak istemeseniz bile soracağım sorulara cevap vererek bana yardımcı olabilirsiniz. Öncelikle faction server açarsam hangi bilişim üzerinden sunucu almak daha mantıklı olur, sadece server alıp pluginleri ayrı ayrımı almalıyım, yoksa nitrado gibi bir bilişimden herşeyi hazır şekildemi almalıyım. Faction server için hangi sürüm daha uygun (1.7.2,1.8.1,9..vs). Gerçekten tam anlamıyla tüm hilelerden koruyan bir sistem varmı. Bana yardımcı olmak isterseniz şu formu doldurup yoruma atarsanız sevinirim :) Herkese iyi forumlar...

Ad Soyad:
Yaşadığı Şehir:
Daha Önce Hiç Minecraft Serverı Açtımı:
Skype Adresi:
Pluginler Ve Minecraft Factions Hakkında Bilgisi 10 Üzerinden:

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Bende 17 yaşımı yeni bitirdim ama Teog falan yoktu benim zamanımda :)

Paketi kendiniz yapmaya çalışın, mapları da bir arkadaşla beraber yapabilirsiniz veya adam tutabilirsin.

Bilişim olarak Batihost veya 1sunucum'a bakabilirsin.

Hazır bir şey ve skript kullanmamaya hatta hiç kullanmamaya çalış.

şu an en çok online çeken 1.7.x-1.8.x sürümlü sunucularda. Eğer kaliteli birşeyler ve güncel olsun istiyorsan 1.8 açabilirsin.

Gerçek anlamda, tüm hilelerin hepsini engelleyen bir sistem yok fakat çoğunu engelleyebilirsin; örnek olarak AAC.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Plugin, sciprtle ilgili yardım edebilirim skype adresim medet091. Bu arada yaş 18

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir eklenti sorunu çıktığında özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.
Yada bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz. yardım konunuzun altına @SweetNetwork yazmanız yeterli ^.^

Bilişim olarak Nitrado ' yu tavsiye ediyorum.
Çok kazıktır. Ama diğer hostlar gibi ticketinize cevap vermemezlik yapmıyorlar.
Birkaç hostinge gönderme yaptım..

nitrado gibi bir bilişimden herşeyi hazır şekilde
alma. Kendin tasarla, Yardım al. Hazırcılığa alışma.

Yukarıdaki üyenin aksine, Skript hakkında biraz araştırma yapmanı öneriyorum. Doğru şekilde kullanıldığında sanıldığı kadar lag yapmıyor.
Elbette plugin çok daha tasarrufludur. Coffeebeat'ın bizlere sunduğu bir Skript vs Java konusu bulunuyor. Bu konuda Pluginin ne kadar üstün olduğunu görebiliyoruz.

Skript yazmak, Hazırcılık yapıp internette paylaşılmış plugin kullanmaktan daha iyidir. inan bana..
Elbette java öğrenip plugin yazabilirsin ama bu aylarını alır.