Minecraft - FARM Server Önerisi * Oyundan gerçek para kazanma

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda etkin değildim.Aklıma bir şey geldi paylaşayım dedim.Basit bir server açmayı düşünüyorum tabi geliştirmeyide eksik etmeyerek farm server yapmayı düşünüyorum.Sunucuda bir kaç şeyle uğraşarak oyunda gerçek para kazandırmayı düşünüyorum oyunculara.Örneğin balıkçılık veya madencilik yerleri olucak insanlar burdadan düşürdüğü eşyaları satınca gerçek para bakiyesine dönüştürmeyi düşünüyorum.Ilk bir kaç hafta ilerleyiş durumuna bakıcam hızlı kasılıyor mu diye.Ha ne olur saatte 1 - 2 tl kazandırmayı hedefliyorum.Tüm masraflar benden maksat ortam ve arkadaslık olsun.Amacınız sadece para kazanmak ta olabilir basit bir yol sadece oyuna girip maden veya balıkçılık ile uğraşacaksınız.Gerek olursa özel eventlar olur her gün düzenli 2-3tl de ayarlayabilirim.Fikir ve önerileriniz nedir böyle bir farm sunucusu tutar mı ?

iFakeGlobal

#TerörüLanetliyoruz...
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Sunucu Tutar Lakin Türk milleti biraz eringeçtir.
Genellikle böyle farmlardan anlayan oyuncular gelir mesela ben :)

karahan117

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hadi diyelim sunucunun parasını cebinden ödedin, mantıklı mı bir de oyunculara para vermen? Bu tarz oyuncularına para kazandırma olaylarında aynı şekilde senin de para kazanman gerek. Farzı misal bir sunucu açtın ve olayı çiftlik kurup hayvanlara bakmak ve tahıl ekmek, eğer oyuncular bu işten para kazanacaksa senin de onlara Özel Havuç Paketi gibi değişik ve oyuncuların uzun vadede daha çok para kazanmasını sağlayacak ürünler satman gerek. İnsanlar sunucunu kazarak değil, sunucuya yatırım yaparak para kazanmalı demek istediğim. Tabi böyle yapmazsan reklam tarzı şeylere de bir bakabilirsin ama Minecraft Sunucusunda ne kadar ve kime reklam yapabilirsin orası da bir muamma.

Son düzenleme:

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Hadi diyelim sunucunun parasını cebinden ödedin, mantıklı mı bir de oyunculara para vermen? Bu tarz oyuncularına para kazandırma olaylarında aynı şekilde senin de para kazanman gerek. Farzı misal bir sunucu açtın ve olayı çiftlik kurup hayvanlara bakmak ve tahıl ekmek, eğer oyuncular bu işten para kazanacaksa senin de onlara Özel Havuç Paketi gibi değişik ve oyuncuların uzun vadede daha çok para kazanmasını sağlayacak ürünler satman gerek. İnsanlar sunucunu kazarak değil, sunucuya yatırım yaparak para kazanmalı demek istediğim. Tabi böyle yapmazsan reklam tarzı şeylere de bir bakabilirsin ama Minecraft Sunucusunda ne kadar ve kime reklam yapabilirsin orası da bir muamma.
Tabi ki oyunculara cepten para vermek yersiz dediğin gibi özel paketler bulunucak.Sunucu uzun vadeli olacağından oyuncuların daha hızlı üretmesini sağlamak icin esyalar bulunucaktır elbette.Değerli yorumun icin tesekkurler ben biraz düşüneyim ya tek basıma dusunmekle olmuyor :)