Minecraft Filmi - Kardeşlerin İntikamı Fragman Mutlaka İzleyin - Chrome Gaming TR - Oyun Keşif

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Filmin Konusu Şu:2 kardeş ve babaları vardır bunların işleri son zamanlarda kötüye gider ve az para kazanmaya başlarlar eve geldiğinde balkonda biraz etrafa bakınmak isteyen babalarına bir suikast düzenlenir bu suikasti düzenleyen kişi ne yazıkki hala saklı.
Bu 2 kardeş onu bulmaya çalışırlar ve etrafındakilerden yardım isterler.Kardeşlerin İntikamı Çok Yakında Seyircilerle buluşacak.
Kameraman ve 2 oyuncu daha ChromeGamingtr 2 ise Oyun keşitir
Filme katkıda bulunanlar
-OyunKeşif-
-ChromeGamingTR-

Linkler:

www.youtube.com/chromegamingtr
www.youtube.com/oyunkesiftr
Ve Fragman
Abone olmayı Unutmayın ChromeGamingTR

Son düzenleme:

GuyGuy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
wayyyyy sonunda heyacanlı bi film gercekteki gibi fragmanı geliyo önce süpersiniz :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Müziğin sesini biraz kısman gerek bence. Konuşmayı bastırıyor. 0,35 de hiçbir şey anlamadım.[DOUBLEPOST=1410192347,1410192232][/DOUBLEPOST]Bir de baba gece öldürüldü. Ama sabaha kadar suikastçi orada beklemiş. Mantık hatası olmuş biraz. :D

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Müziğin sesini biraz kısman gerek bence. Konuşmayı bastırıyor. 0,35 de hiçbir şey anlamadım.[DOUBLEPOST=1410192347,1410192232][/DOUBLEPOST]Bir de baba gece öldürüldü. Ama sabaha kadar suikastçi orada beklemiş. Mantık hatası olmuş biraz. :D
Öncelikle Yorumun için teşekkürler müzik sesi yüksek evet ama orta ayarlarda net duyuluyo en azından benim kulaklıkta :D he o mantık hatasını diycek olursan gün doğumuydu yani baba vuruldu ve videoyu kestikten sonra bir arkadaşımız 1-2 dk biyere gitti o yüzden sanırım sabah olmuş.Ah birde şu faillere çok takmasanız :) çok büyük şeyler deil bunlar :D sen filmi izlemeye bak :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yorumun için teşekkürler müzik sesi yüksek evet ama orta ayarlarda net duyuluyo en azından benim kulaklıkta :D he o mantık hatasını diycek olursan gün doğumuydu yani baba vuruldu ve videoyu kestikten sonra bir arkadaşımız 1-2 dk biyere gitti o yüzden sanırım sabah olmuş.Ah birde şu faillere çok takmasanız :) çok büyük şeyler deil bunlar :D sen filmi izlemeye bak :)
Emin ol film piyasasında ciddi ama siz daha yenisini. O yüzden normaldir.