Minecraft Filmi mi Çekeceksiniz? O Zaman Bu Konuya (Mini Rehber) - ZorinTR

Yararınıza dokundu mu?

• Yeya!

Kullanılan: 6 54.5%
  • Noya!

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kurban Farzmıdır Vacip mi :D
Sanırsam farzdı. xD
Vacip neydi lan Hz.Muhammed'in farz dışında yaptığı davranışlar mıydı neydi biri bana söylesin belki 2. yazılıda çıkabilir. :([DOUBLEPOST=1417379533,1417379262][/DOUBLEPOST]Cevap verin. :([DOUBLEPOST=1417379563][/DOUBLEPOST]Pardon o sünnetti değil mi o zaman vacip nedir. :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sanırsam farzdı. xD
Vacip neydi lan Hz.Muhammed'in farz dışında yaptığı davranışlar mıydı neydi biri bana söylesin belki 2. yazılıda çıkabilir. :([DOUBLEPOST=1417379533,1417379262][/DOUBLEPOST]Cevap verin. :([DOUBLEPOST=1417379563][/DOUBLEPOST]Pardon o sünnetti değil mi o zaman vacip nedir. :(
Kurban zengin olanlara farz pülüs

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sırf şu kızın yüzünü görmek için bu videoyu izleyeceğim ^.^ Sonuna kadar.
Yoksa sadece normalde dinlerim.
İş bulun bana.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok haklısın, bu kadar başarısız Minecraft Filmleri-Machinimaları sadece Türkiye'de var. Ben kendimi de bu konuda bilirkişi sayabilirim. Bu işi gerçekten emek sarf ederek yapan kişilerin sayısı da bir elin parmaklarını geçmez ne yazık ki.

Benim de bu konudaki tavsiyelerim şunlar:
ilk çekeceğiniz Machinimaları yayınlamayın. Hatta önce 3-4 tane çekin, 2-3 hafta sonra hepsini izleyin. Çok saçmasapan olduğunu göreceksiniz.

Ilk Machinimalarınızda ses olmasın. Kesinlikle berbat olacaktır.

Önemsiz, kötü, olmamış sahneleri silmekten korkmayın. Üzerinde ne kadar emek harcadıysanız bile.

Ayrıntılara dikkat edin. Küçücük bir fail bütün videoyu berbat edebilir.

Kameraman yerinden hareket etmesin. Hareket edecekse de kesinlikle uçuyor olsun ve sinematik modda küçük hareketler yapsın.

Senaryosunu günlerce düşünün, failleri kontrol edin ve çekimlere başlamadan önce bir kez daha okuyun.

Machinima hazırlandığında eğer genel olarak kötü olmuşsa emeklerinize acımayın, SİLİN!

Jigsaw13

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ilk videoda ki kameramana koptum :D

ben rol konusunda iyiyim ama yalnız ses konusunda iyi değilimdir. Kameraman konusunda becerebilirim belki :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Güzel olms askw

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi