- En iyi cevaplar
- 0
Ne kullanıyorlar?Artık random code kullanmıyor program yıllar önceki yorumu almayın.![]()
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ne kullanıyorlar?Artık random code kullanmıyor program yıllar önceki yorumu almayın.![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum, sunucu açarsam kullanırım ve sunucumda kullandığımı da yazarım, reklamını yaparım.Cuma günü mesaj atılmış konu hortlamışmı oluyor neyse.
Sistemine güveniyorum ancak profesyonel arkadaşlar decompile edip kodları değiştirebilir bence.Sağol kardeşim 1 Sene sonra ygs lysBugün lisede ağlayanları gördüm içim acıdı
umarım sonumuz daha iyi olur.
Pluginede yazın uğraşıcam şu an para biriktiriyorum veritabanı ve site alıcam 3 yıllık birazda o yüzden raflarda bekliyor program.
Tamam da yine de kolay.Rasgele değilde veritabanı bağlantılı özelbir kod rasgele değil pcden verileri barındırıyor vs.
Yok javanın yağtığı tek şey plugin olarak veritabanına bağlanma ve veritabanında veri çekmek.(Veritabanı bize değil veren kullanıcıya ait olucak.)Sistemine güveniyorum ancak profesyonel arkadaşlar decompile edip kodları değiştirebilir bence.
Ne bakımdan ?Tamam da yine de kolay.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bilmiyorum ama ortaya güzel bir şey çıkar ise ben kullanabilirim.Yok javanın yağtığı tek şey plugin olarak veritabanına bağlanma ve veritabanında veri çekmek.(Veritabanı bize değil veren kullanıcıya ait olucak.)
Ne bakımdan ?
Yani ?Konu ekimde açılmış.
Ekim.
EKİMDE.
Neden konuyu hortlatıp acı çektiriyonuz millete :'(Yani ?