Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an tek tek launcherleri açıp decomplie edip gerekli parametreleri arıyorum.Fakat birçok program korumalı korumasız olanlarda ztn open source programlar onlardaki parametreleride entegre edemiyorum anlaşılmasın diye birçok değişken (string int ve class) koymuşlar gereksiz yere :)

Arkadaşlar sizden sadece 1 tek şey istiyorum bana minceraft açılınca üstte 1.7.2 yazıyor . 1.7.2 versiyonun açınca onun adını nasıl değiştirebilirim problemim bu eğer onu söylerseniz hmn 2 3 saate programı yaparım.

Güzel sistem olmuş, başarılarınızın devamını bekliyoruz.
Sağol uğraşıyorum öncekinde açık çıkmasa bu kdr uğraştırmıcaktı ama :) IRFN Buldu açığı.
Geliştirirseniz Zindev Craft kesinlikle bunu kullanacaktır.
Ayrıca dosya seçme bölümü direk appdata'dan başlamalı.
1.7.2 dört gözle bekliyorum.
sağol :) ve tavsiyeni düşünmücem direk uygulucam çünkü doğru bir şey söylüyorsun bende onu değiştirmek istiyordum her programı çalıştırınca banada zor geliyordu tek tek açmak :)
Ben de kullanırım.
saoğl :)

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an tek tek launcherleri açıp decomplie edip gerekli parametreleri arıyorum.Fakat birçok program korumalı korumasız olanlarda ztn open source programlar onlardaki parametreleride entegre edemiyorum anlaşılmasın diye birçok değişken (string int ve class) koymuşlar gereksiz yere :)

Arkadaşlar sizden sadece 1 tek şey istiyorum bana minceraft açılınca üstte 1.7.2 yazıyor . 1.7.2 versiyonun açınca onun adını nasıl değiştirebilirim problemim bu eğer onu söylerseniz hmn 2 3 saate programı yaparım.
Başka hileli bir client olsaydı kendisi değiştirebilirdi ama burada değiştirme imkanın yok çünkü jarın kendisi değil zaten ne olucak ki?

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence yapamican :)
THE END
Banada yardım ettiniz sağolun!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
THE END
Banada yardım ettiniz sağolun! cevabı

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
THE END
Cevap quete alınca gözüküyor fai :D

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama eğlencesi kalmıyor :p
Cevap quete alınca gözüküyor fai :D
Banada yardım ettiniz sağolun! cevabı
Amaçsızlık bunedir birader :) konuyu işgal etmeyin. bide sonuna kdr baktım bişi çıkcak diye :) sazan avına dönmüş[DOUBLEPOST=1415010358,1414962877][/DOUBLEPOST]Programin mantigini halettim programi en kisa zamada yapicam ztn plugin hzr :) onu degistirmicem.[DOUBLEPOST=1415213834][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Düşündüğüm Sistem Olursa ne config dosyası mysql bağlantısına bile gerek kalmıcak :) sadece plugin ve program arada mysql miş ıvır zıvır bağlantıları katmıcam.[DOUBLEPOST=1415215346][/DOUBLEPOST]Eklendi:
-Appdata'yı direk açma eklendi jar seçme ekranında
-Jar Taraması Yapmıyor. Baştan hazır jar dosyasını yüklüyor.Sadece 2 Saniye(5mb ile kimsenin kotası bitmez)
-Appdatadaki minecraft dosyasının adı ("
.minecraft") olmak zorunda ve versiyonların olduğu dosya adı ("versions") olmalı bunalr ztn normalde olması gerekenler değiştirenler olursa diye belirtiyorum program çöker kapanır olmaz ise :)

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bunu boşverde sen söyle bu Linux'ta nasıl çalışacak?
Katılıyorum MAC ve Linux kullanıcıları da var!

Ve arkadaşlarıyla bir serverda oynamak istiyorlarsa sanal makineye mi yüklüycekler?
Wine o kadar sağlıklı sonuçlar vermiyor...

Son düzenleme:

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Programı sağlıklı bir şekilde çalıştığını sorgulamak için linux kullanan arkadaşlarımızdan yardım isticem test için programı