Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
try
{

String myUrl = DB_NAME;

Connection conn = DriverManager.getConnection(myUrl, USER, PASS);

String query = "update Oyuncu set A1 = ? where ip = ?";
PreparedStatement preparedStmt = conn.prepareStatement(query);
preparedStmt.setString(1, "a");
preparedStmt.setString(2, "1");

preparedStmt.executeUpdate();

conn.close();
}
catch (Exception e)
{
System.err.println("Hata! ");
System.err.println(e.getMessage());
}

Bu Update medhot'unun neresi yanlış ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok burda update methodu maruf atmış mesaj onun verdiğini denicem .[DOUBLEPOST=1435619721,1435324844][/DOUBLEPOST]kesinlikle bitti gençler hayırlı haberi vereyim dedim denemek isteyenler mesaj atsın .[DOUBLEPOST=1435683589][/DOUBLEPOST]kimse yokmu :) denemek isteyen[DOUBLEPOST=1435975903][/DOUBLEPOST]________________________________________________UP+UP+UP_________________________________________________________________
Program nasıl çalışıyor Gif: :( Resim Sadece Sayfayı ilk Açtığında tekrar ettiği için linkten izleyin.)(Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

Notlar:
*MjSniffer Açılmazsa bazı hatalardan dolayı elle açabiliyoruz.
*Atom Launcher ile Her girşinizde server kayıtlarını düzenliyor ve sadece McFirewall Kullanan serverların kayıtlarını tutuyor.
*Birden Fazla Minecraft Açılınca Kapıyor.
*Yapmanız Gereken işlem Bu kadar basit.
*MjSniffer Servere girince kapanır.
*Serverden çıktıktan sonra tekrar girmek için atom launcherden tekrar yeni bir minecraft başlatmanız gerekir.
*Servere girince ilk 10 saniye hareket edemezsiniz.
*Sorgu sırasında oyuncu için donma yaşanır.Eğer Launcherle girmez ise donma kalıcı olur ve 10 saniye sonra atar.

Atom Launcheri Kullanmadan girenlerin Alacağı Son Servere girdikten 10 saniye sonra Gif:

Nasıl Buldunuz Yorum :)

Son düzenleme:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an bir sponsor beklyiroum 10 günlük bir server açabilsem 10 kişilik yha bir sponsor beklicem yada kendim açıcam.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke daha önceden bu özel launcher olayını duysaydım :(. Doğru düzgün yapılmış hiçbirşey bulamıyorum ve C# olanıda sadece sende var :(. "Kaynak kodlarını verir misin?" diye sormak isterdim ama vermeyeceğine eminim :(.
Özele gel verim ama sadece sana vericem ve bu iyiliğimi unutma senle beraber grup olmak isterim yeterince c# biliyorsan iyi işler çıkarabiliriz tek yapılmayan.

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilgiler konuda cok daginik bu sey tam olarak nasil calisiyor ve ne ise yariyor ? :/

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi