Minecraft FPS Arttırma Yolları

AliFuat123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar sizlere Minecraft da nasıl yüksek fps alınabilir onu gösterdim lütfen videoyu sonuna kadar izleyin indirme linkleri ve kodlar videoyu youtube üzerinden açıp açıklama kısmında var.Kanalımı beğendiyseniz abone de olabilirsiniz.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
çok gereksiz şeyler göstermişsin :(
1- optifine
2- Fast Craft yüklemek
3- OC Overclock
4- Düşük çözünürlükte Resource pack
5- Java güncellemek
6- Grafik ayarlarını düşürmek
7- Skype - steam - Ts3 - Antivirüs gibi arka planda boş yere işlemci yiyen programları kapatmak
8- çalıştır -> msconfig -> başlangıç menüsünden bütün programları disabled yapmak

AliFuat123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
optifine ı ve grafik ayarlarını düşür demeyi unuttum.Fast Craft ve OC Overclock onlar çok gereksiz Resource pack ve java güncellemeyi de dedim.8. sölediğin şey ise yanlış bazı programların çalışması gerekiyo 7. ise diğerlerinde haklısın ama antivirüs ü kapatmamak lazım :D[DOUBLEPOST=1439048796,1439048685][/DOUBLEPOST]
artık herkes nasıl fps yukseltılır biliyor yani <_<
bu gösterdiğim taktik internette az var diye göstermiştim zaten bu bölüm yeni başlayanların yeri

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
optifine ı ve grafik ayarlarını düşür demeyi unuttum.Fast Craft ve OC Overclock onlar çok gereksiz Resource pack ve java güncellemeyi de dedim.8. sölediğin şey ise yanlış bazı programların çalışması gerekiyo 7. ise diğerlerinde haklısın ama antivirüs ü kapatmamak lazım :D
fast craft'a gereksiz dedin ya sana bir şey demiyorum en az +100fps boostluyor mod paketlerimde

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstad, gösterdiğin 5 programın 2'si kötü amaçlı yazılım. (Baştaki ve sondaki) Diğer 3'ü hakkında bilgim yok ama çok da tekin durmuyorlar hani.

AliFuat123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
fast craft'a gereksiz dedin ya sana bir şey demiyorum en az +100fps boostluyor mod paketlerimde
tm bekle eğer +100 fps vermesse kötü olur[DOUBLEPOST=1439049051,1439048976][/DOUBLEPOST]
Üstad, gösterdiğin 5 programın 2'si kötü amaçlı yazılım. (Baştaki ve sondaki) Diğer 3'ü hakkında bilgim yok ama çok da tekin durmuyorlar hani.
kendim kullanıyorum hiçbir sıkıntıda yaşamadım :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi günahını almak istemiyorum ama bende fast craft en fazla 10 fps vermiştir ama belkide bilgisayarım iyi olduğu içindir ama güzelmiş kullanın :D
dikkatini çekerim mod paketlerimde dedim optimizasyon sorunlarını çok güzel çözüyor normal mc de 20 30 fps falan boostlar fps dropları azaltır

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game Booster minecraft için hiçbirşeye yaramaz. Game Booster programları genel olarak zaten çok yüksek performans artışı sağlamazlar 5-6 fps anca. Ki minecraft ta sadece launcher'ı hızlandırırsınız. Yani bir anlamı yok. Ayrıca (kullanmıyorum fakat bir sürü de şikayeti var) Advanced SystemCare da pek iyi bir program değil. Onun yerine Wise Care kullanmak daha mantıklı ben de kullanıyorum. Asıl işe yarayacak yollar:
OptiFine
RAM verme
Grafik ayarlarını düzgün yapma
yani bu kadar.