Minecraft Fps Arttırma.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
optifine kur - ayarları kıs -çeşitli pc hızlandırıcı programlar kullan(booster pc)-daha iyi bir sistem al B)
bunların haricinde cevap gelecekmi merak ediyorum ^_^

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javanı Güncelle
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Ortam Değişkenleri
Değişken adı : _JAVA_OPTIONS
Değişken değeri: -Xmx3096MB -Xms3096MB -3096 Kısmını ne kadar rem vermek istiyosan o kadar yazabilirsin.

Configure Java > Java > View > Runtime Parameters kısmına " -Xincgc -Xmx3048M " 3096 Kısmını istedigin kadar deiştirebilirsin.

Minecraft > Edit Profile > JVM Arguments > -Xmx3096MB -Xms3096MB

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Ayarlar > Performans için olanı işaretle :p

Son düzenleme:

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
başlat -> çalıştır'a msconfig yaz, oradan başlangıç'ı seç ve her şeyi devre dışı bırak, sadece minecraft değil her şeyde fps'in artar

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlatma kısmını diosn dimi bilgisayar başladıgında çalışacak olanlar

Resmi göremiyorum ama evet, şimdi bazı free hatta çoğu free programlar (daemon tools) gibi, kendilerini yüklerlerken yanında bir ton gereksiz programları da reklam yapıp yüklettiriyorlar sana dikkat etmezsen. Bu yüklettirdiği programlar da bilgisayar her çalıştığında kendini otomatik açıyor. Yani eğer bilgisayarını istemeden çöplüğe çevirdiysen birçok gereksiz program her bilgisayarı açtığında açılıyordur fakat farkında olmuyorsundur. Bu da işlem fazlalığından ötürü sistemi (duruma ve sisteme göre) ciddi oranda yavaşlatabiliyor. Ama tabi sen her programı yüklerken bu olaya ayrıca dikkat edip ekstra absürt programların yüklenmesini kapattıysan bu işlemi yapıp yapmaman bir şey değiştirmez hızında. Çünkü zaten hızını etkileyecek otomatik açılan gereksiz programlar yoktur öyleyse.

İkinci çözüm de eğer sistemin minecraft gibi bir oyun için yetersizse, işletim sistemini değiştirmek olabilir. Oyunların sistem gereksinimlerine baktığında ram için 1 gb (for windows xp) / 2 gb for (vista and windows 7/8) gibi açıklamalar görmen mümkün. XP daha az ram kullandığı için haliyle daha fazla performans sağlıyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmi göremiyorum ama evet, şimdi bazı free hatta çoğu free programlar (daemon tools) gibi, kendilerini yüklerlerken yanında bir ton gereksiz programları da reklam yapıp yüklettiriyorlar sana dikkat etmezsen. Bu yüklettirdiği programlar da bilgisayar her çalıştığında kendini otomatik açıyor. Yani eğer bilgisayarını istemeden çöplüğe çevirdiysen birçok gereksiz program her bilgisayarı açtığında açılıyordur fakat farkında olmuyorsundur. Bu da işlem fazlalığından ötürü sistemi (duruma ve sisteme göre) ciddi oranda yavaşlatabiliyor. Ama tabi sen her programı yüklerken bu olaya ayrıca dikkat edip ekstra absürt programların yüklenmesini kapattıysan bu işlemi yapıp yapmaman bir şey değiştirmez hızında. Çünkü zaten hızını etkileyecek otomatik açılan gereksiz programlar yoktur öyleyse.

İkinci çözüm de eğer sistemin minecraft gibi bir oyun için yetersizse, işletim sistemini değiştirmek olabilir. Oyunların sistem gereksinimlerine baktığında ram için 1 gb (for windows xp) / 2 gb for (vista and windows 7/8) gibi açıklamalar görmen mümkün. XP daha az ram kullandığı için haliyle daha fazla performans sağlıyor.

Merak etme senin kadar biliyorum az cık :p
ama başlat kısmında zaten hepsi şu an acık logmein hamachi hariç :o onuda etkiliyceni pek sanmıorm
zaten toplamda 7 tane acık malzeme var

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merak etme senin kadar biliyorum az cık :p
ama başlat kısmında zaten hepsi şu an acık logmein hamachi hariç :o onuda etkiliyceni pek sanmıorm
zaten toplamda 7 tane acık malzeme var
Hamachi etkilemez evet, zaten olabilecek maksimum FPS'tesindir o zaman, son çare sistem yenilemek bu durumda ya da ekran kartı güncellemek

EyupHC

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler yanlış anlıyor ilkdeki arkadaş adamım pc m son derece iyi fps sorunu var oyunlarda :)

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Boşuna oyuna RAM'ınızın yarısını falan vermeyin hiçbir etkisi olmaz -.-
En iyisi OptiFine modunu kurmak ve ince bi' ayar çekmek.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bro komple pc yi değiştir özellikle işlemci ve grafik kartını B) en kolay yolu bu ama biraz cep yakıyor :D