Aynen oyuna ram vermeyi deneyebilirsin. Paketin içindekileri bilmiyorum fakat optifine yükleyebilirsin eğer yoksa.Oyuna RAM vermeyi denedin mi
hele hele game of mods mapında çok kasıyor hayır oyuna ram vermedim pc 4 gb bnm oyuna ram verme falan nsl ypcmOyuna RAM vermeyi denedin mi ve bu fps düşüklüğü dediğin sürekli 7fps mi yoksa 30 fps başlayıp bir zaman sonra düşüş mü ?
Gerek yok bro ram versem yeterli zaten GTA5 Açan pc nin minecraft god of mods da kasması da ultra saçmalık ama yapacak bişi yokYoutube'a Giriyorsun 1x1 texture pack yaz.Yükle.
Optifine Kur Herşeyi Küçült Ekran Çözünürlüğüde Dahil.
Oyuna Ram Ver.
1000 FPS Good Luck![]()
Bunları Yaparsan Hallolur.Gta 5'i Kaçta Açıyorsun?Minecraft Bir De İşlemciye Bakar.Gerek yok bro ram versem yeterli zaten GTA5 Açan pc nin minecraft god of mods da kasması da ultra saçmalık ama yapacak bişi yok
Optifine Herşeyi Çözmüyor Kalıcı Çözüm Overclock Yada Yeni İşlemci Bende Mod Kullanır.Diye Ram Ver Dedimram vermek büyük saçmalık bence ram şu işe yarar mesela sen 1 gb ram ile 100 tane modla giriş yapıyosun minecrafta ve minecraft kaldıramıyor crash yiyorsun bu yüzden ram vermek gerekir
optifine yükle herşeyi en düşük ayarlara getir fps artacaktır..
overlok diye okudumOverclock
Benimki daha farklı önerilerdi ama :'(Yıl 2016, hâlâ ram önerileri görüyorum.
Ram vermek saçmalık mı Cidden güldümram vermek büyük saçmalık bence ram şu işe yarar mesela sen 1 gb ram ile 100 tane modla giriş yapıyosun minecrafta ve minecraft kaldıramıyor crash yiyorsun bu yüzden ram vermek gerekir
optifine yükle herşeyi en düşük ayarlara getir fps artacaktır..
Evet tabii ki 16516818gb ram verin sorunsuz oyunun keyfini çıkarın. İşlemci almanıza hiç gerek yok. Ekran kartını da boşverin. Sadece 416186186GB ram. Tek çözüm. Ram arttırın aynen. 2016. Evet ram.Ram vermek saçmalık mı Cidden güldüm
Normal vanilla oynadığın oyunda bile kaliteli bir sunucuda oynarsan örneğin çok fazla npc mob vs olan hypixel warlord tarzı bir sunucuda fazla ram yüklenmesinden oyun bir müddet sonra kasmaya başlayacaktır 0 fps kadar düşer. Şahsen oynadığım bir sunucuda 1 saat oynadıktan sonra 0 fps düşüyordum her yolu denedim acaba ısınma falan var o yüzden oluyor vs her yola baktım hiçbir sorun yok en son oyunu esc basıpta kapatamayınca görev yöneticisinden minecraft'ın çok fazla yükte olduğunu gördüm birde ram verip deneyeyim dediğimde hiçbir sorun yaşanmadı. Minecraft hem oyunu hemde launcher'i arka planda çalıştırdığı için çok fazla sorun oluyor arka planda launcher kapatıp oyuna ram verdiğinizde bu tür sorunlardan kurtuluyorsunuz.
Ah siz okuduğunuzu anlamayı ne zaman öğreneceksiniz acaba.Evet tabii ki 16516818gb ram verin sorunsuz oyunun keyfini çıkarın. İşlemci almanıza hiç gerek yok. Ekran kartını da boşverin. Sadece 416186186GB ram. Tek çözüm. Ram arttırın aynen. 2016. Evet ram.