Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar ben minecraft premium aldım ama 2. el. ben minecraftı açınca 6 fps arka plana atıp bi anda girince 200fps oluyor sonra 6 fps i geçmiyor sorunu bilen varmı lütfen yardım edin
2.el olmasıyla ilgili bir sorun değil öncelikle bunu söyleyeyim bilgisayarınla ilgili olabilir veya bu çok normal olabilir arka planda çünkü görev yöneticisinde kullanımı ekran alıntısı atar mısın birde gözden geçir birazcık ayarlarını ve nerden indirdin
2.el olmasıyla ilgili bir sorun öncelikle bunu söyleyeyim bilgisayarınla ilgili olabilir veya bu çok normal olabilir arka planda çünkü görev yöneticisinde kullanımı ekran alıntısı atar mısın birde gözden geçir birazcık ayarlarını ve nerden indirdin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.