Minecraft FPS!

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olum millet dönüp dolaşıp 'Kaç fps alırım?' diyor. 4Gb+ Ram'in olsun, iyinin kötüsü bide ekran kartı... Bu kadar, rahatlıkla oynarsın oyunu.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam sizin köy daha büyük :D
Gel Deneyelim Kardeşim Yada Kendin Dene Sök Ekran Kartını Bak Bakalım FPS Değişecekmi Ha Yok 512 Resource Yok Shader Kullanıpta Oyun Açılmıyor Diye Gelmeyeceksin Kadirin Dediği Gibi Default Olarak GPU Gereksinimi Pek Duymayan Bir Oyun

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gel Deneyelim Kardeşim Yada Kendin Dene Sök Ekran Kartını Bak Bakalım FPS Değişecekmi Ha Yok 512 Resource Yok Shader Kullanıpta Oyun Açılmıyor Diye Gelmeyeceksin Kadirin Dediği Gibi Default Olarak GPU Gereksinimi Pek Duymayan Bir Oyun
Tabii islemcinin de iyi olmasi lazim yoksa kaldiramaz o kadar islemi :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tabii islemcinin de iyi olmasi lazim yoksa kaldiramaz o kadar islemi :(
Sonra Diyorlar Neden Fps 0 :S
Özellikle Modlu Oyunlarda CPU Önemli Oluyor
Birde Şu Sorunum Vardı Bir Aralar Oyuna 8 GB Den 1GB Ram Verip Bazı Fazla Npc Mob Tarzı Şeyler Olan Sunucularda Oyunu 1 Saat Kadar Oynayınca Birden Fps 0 Oluyordu O Kadar Isı Değerlerine Carta Curta Baktım Bir Türlü Çözememiştim Meğerse Sorun Sanırsam Crack Olduğundan Dolayı Arkada 2 Adet Java İşlemi Açıp 2 Sine Birden Ram Gerektirip 1 GB Ramdan Fazla Kullanınca Öyleymiş Sonra Ram Vermeyi Öğrenip Düzeltince Yada Diğer 2. Javaw.exe Kapatıp Girince Sorun Ortadan Kalkıyordu :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a FPS oyunu diyen biri vardı o aklıma geldi şimdi. Ne günlerdi :(

Neyse boşverelim onu. Bu bilgisayarda rahat 100+ FPS alırsın. Tabii ki ekran kartına bağlı olarak 200 FPS bile alabilirsin. Yani iyi bir bilgisayar. SkyFactory'de en az 60 FPS diye düşünüyorum.
Minecraft fps oyunu ki.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk