Gel Deneyelim Kardeşim Yada Kendin Dene Sök Ekran Kartını Bak Bakalım FPS Değişecekmi Ha Yok 512 Resource Yok Shader Kullanıpta Oyun Açılmıyor Diye Gelmeyeceksin Kadirin Dediği Gibi Default Olarak GPU Gereksinimi Pek Duymayan Bir OyunTamam tamam sizin köy daha büyük![]()
Tabii islemcinin de iyi olmasi lazim yoksa kaldiramaz o kadar islemiGel Deneyelim Kardeşim Yada Kendin Dene Sök Ekran Kartını Bak Bakalım FPS Değişecekmi Ha Yok 512 Resource Yok Shader Kullanıpta Oyun Açılmıyor Diye Gelmeyeceksin Kadirin Dediği Gibi Default Olarak GPU Gereksinimi Pek Duymayan Bir Oyun
Sonra Diyorlar Neden Fps 0Tabii islemcinin de iyi olmasi lazim yoksa kaldiramaz o kadar islemi![]()
16 bin liraya 2. el şahin satıyorlarr.valla ben 16 bin lirayı verdim bilgisayarı söke söke aldım eski bilgisahyarlarımdan daha güzel
Minecraft fps oyunu ki.Minecraft'a FPS oyunu diyen biri vardı o aklıma geldi şimdi. Ne günlerdi
Neyse boşverelim onu. Bu bilgisayarda rahat 100+ FPS alırsın. Tabii ki ekran kartına bağlı olarak 200 FPS bile alabilirsin. Yani iyi bir bilgisayar. SkyFactory'de en az 60 FPS diye düşünüyorum.
Bu konuda megaya hak veriyorum. Çünkü fps demek her zaman first person demek değildir. Hatta canlı örnekMinecraft fps oyunu ki.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Portal 2 nasıl fps o zaman hiçbir şeyi vuramiyorsun.Bu konuda megaya hak veriyorum. Çünkü fps demek her zaman first person demek değildir. Hatta canlı örnek
O da fps değil ki. Biraz araştırırsan göreceksin ki portal 2 bir rpg puzzle oyunu.Portal 2 nasıl fps o zaman hiçbir şeyi vuramiyorsun.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
O da fps değil ki. Biraz araştırırsan göreceksin ki portal 2 bir rpg puzzle oyunu.