Minecraft GameKit ile Ücretsiz VİP hesap kazanmak !

ogzx123

Marangoz
Mesajlar
40
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar

Gamekit ile sitede bulunan oyunlara kaydolup istenilen görevleri yapıp eğlenirken aynı zamanda da nasıl VİP,Oyun Serveri vb. kazanabileceğimizi anlatacağım.

Öncelikle Gamekit sitemize kaydoluyoruz ;
Link: http://tr.gamekit.com/r/harveyg

Bu benim referanslı linkimdir buradan kayıt olarak sizde bir miktar kazanırsınız bende ^^ ikimizde amacımıza ulaşmız oluruz

1.Oyunlar seçeneğinden size en uygun puan veren oyunun altındaki tıkla kazana basıyoruz , oyunların geneli browser tabanlı yani siteden kurulumsuz ve indirme gerektirmeden oynandığı için bu konuda bir sıkıntınız olmasın.

2.Oynaya tıkladık ve yönlendirdiği siteden kayıt olduk ; 1-2 dakika sonra seçtiğiniz oyunun rozetini kazanacak ve görevler kısmı açılacaktır.

3.Nedir bu görevler derseniz ; oyunda 10.levele ulaşmak..15`e ulaşmak gibi fakat bu gözünüzü korkutmasın çünkü browser tabanlı oyunlarda gerçekten çok hızlı level alırsınız.

4.İstenilen levele ulaştık ; görevi belirten yerin altında rozeti aldıktan sonra ekran görüntüsü paylaş butonu açılacaktır. Oyunda nickinizi ve levelinizi gösteren bir screenshot aldıktan 5-10 dakika içerisinde puanlarınız eklenicektir.

5.Puanınızı mağazada bulunan oyunlardan MİNECRAFT'I seçerek mevlanıza uygun SERVER veya VİP hesap alabilirsiniz.

Not: Arkadaşlar sitedeki profilinize girip kullanıcı adınızı oluşturmayı unutmayın. Gamekite kaydolduğunuz kullanıcı adını oyunlardaki nickiniz ile aynı yapmayı unutmayın ki hesabın size ait olduğu anlaşılsın ve puanınız aktarılsın.
E-posta içinde aynı durum geçerli.

Resimli Anlatım ;




 


TheCrucial

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
0
Peki bu oyun serverlerinde ram ne kadar :S
 
S

Switcher

Ziyaretçi
Ben denemiştim bi ara başka bir şey için gamekitde , okadar yaptım ama pts vermediler foto felanda attım :(
 

Goktug14

Demir Madencisi
Mesajlar
337
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
246
Puanları
490
Bence çok güvenilir değil.Ama denemekte fayda var :zombi:
 

ogzx123

Marangoz
Mesajlar
40
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Bende zaten 4199 pts nizi boşuna server almakla harcamanızı önermem. Ama fikir sahibi olmanız açısından 30 günlük olan 10 kişilik yani ramı sanırım az 3 günlük olan ise 50 kişilik fakat 3 gün için kimse server kurmakla uğraşmaz diye düşünmekteyim. Arkadaşlar ben kullanmaktayım Sadece 2 oyunda 1800 puan kastım ve resminide atabilirim. Not kısmınızı dikkatli okumanızı öneririm sanırım konuyu biraz daha ayrıntılı anlatmam gerek en azından şu puan gelmeme gibi sorunların çözümünü
 

Üst