Minecraft Genel Bölümünde Konu Açmadan Önce Okuyun Lütfen .

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Şu Sıralar ' Minecraft Genel ' Bölümünde Açılan Konuların %70 ' i Yanlış Yerde Açılmış Bulunmakta.

Minecraft Genel Forumunda Açılan Konuların Minecraft İle İlgili Genel Bilgiler İçermelidir Fakat o %70 Konu Destek İstiyor . Forumu Biraz Araştırırsanız ' Minecraft Destek ' adlı Bir Bölüm Var , fakat Siz Ben Oraya Açtım Hiç Kimse Yok Kimse cevaplamaz Diyorsanız Size Şöyle Anlatıyım

Minecraft Genel Bölümünde 6.811 Konu 40.987 Mesaj Vardır (25 Ağustos 2014)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft Destek Bölümün'de İse 7.181 Konu 42.367 Mesaj Vardır (25 Ağustos 2014)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yani Açtığınız Konu'nun Minecraft Genel Bölümünde alacağı Yardımı Rahat Bir Biçimde Minecraft Destek Bölümündede Alabilirsiniz hatta Daha Fazla Yardım Alırsınız Üstüne Üstlük Forum Kurallarına Uygun Bir Biçimde Konu Açarsınız .

Son Olarak Minecraft Genel Bölümünde Açılan ' Ücretsiz Premium ' Konuları 2 Hafta Öncesinde Moderetörler'in Aktif Olduğu Sıralar Arşive Yollanıyordu Şimdi İse Ortalama 1.5 Gün Bekliyorsun ki Moderetörler İlgilensin . Umarım Bu sorun Ortadan Kalkar Tabi ki Bizde Bu Konuları Rapor Edelim Ben Ek Olarak Moderetörleri Etiketliyorum ki İşe yarıyor

Teşekkürler İyi Forumlar.