Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O gün sur inşaatına başlanmıştı çünkü saldırılara karşı tedbirli olunmalıydı tam sur bitecekken baş mimarın kafasına bir ok saplandı ve oracıkta öldü. Bunu yapan bir skeletondu ama bu beyaz değildi bu kahverengiydi onu gören bilim adamı ''Bu wither skeleton! Ben onun efsane olduğunu sanırdım ama değilmiş!'' dedi. Çiftçi ise ''Ama onlar ok değil kılıç kullanırlar:'' dedi bu tartışma geçerken skeleton çoktan gitmişti...
Steve hazırlıkları arttırdı ormana gidip gizli bir savaş aracı yaptı bunu köydekilere gösterdi onlarda çok beğendiler hele muhtar bunu görünce ona bir yumarta verdi steve tam tavuk çıksın diye duvara atacaktı ki muhtar şöyle dedi ''steve o tavuk yumurtası değil onun içinden at çıkar yere vur!'' Steve, dediğini yaptı yumurtadan güzel siyah bir at çıktı steve ona KARA ŞİMŞEK adını taktı ve onu zorlu bir eğitimden geçirdi artık MineCraft Gezegeninin en güçlü atıydı.
O SIRADA Hero Brine...
Bu olaylar olurken hB öldürdüğü cadının evine gitti bir kaç iksir aldı bunları askerlerini güçlendirecekti o akşam saldırmak üzere keşif gezisine çıktı sur yaptıklarını gördü ve skeletonu gönderip mimarı öldürttü ve şöyle dedi ''Tez Kadırga hazırlana! Akşam denizden saldıracaz oraya sur koymayı akıl edememiş salaklar!'' ve sonra bir kahkaha attı yer gök inledi...
Bölüm V Denizden gelen Canavar
Sur inşaatını tamamlayan köylüler çok yorulmuştu ve bu nedenle hepsi erkenden uykuya dalmıştı gece saat 12'de bir patlama sesiyle tüm köy uyandı steve zırhını bile giymeden yayını ve oklarını kaptı hemen dışarı koşturdu bir anda hayret etti karşısında dev gibi 20 gemi vardı bir anda Steve'in yanından bir şey geçti ve bunun sıcaklığı saçının bir bölümünü yaktı steve bu ne diye bakmak için kafasını çevirdiğinde oranın yandığını gördü evet bu Ateş Topuydu Hemen evine koşup zırhını aldı daha sonra bahçesine inip Şeker Kamışlarından topladı daha sonra atına binip köyün demirhanesinin gizli bölümüne gitti burada şeker kamışlarını kitaba çevirdi ve bunları büyüledi zırhlarına ateş koruması ve patlama direnci ekledi silahına ise savurma alev gibi özellikler yükledi kırılmazlığıda unutmadı yayına da ateşten çehre sonsuzluk ve kırılmazlık eklediği gibi dışarı çıktı ve bir gemiye ok attı gemi yanmaya başlamıştı ama birden yağmur bastırdı ve gemi kısa sürede söndü daha sonra bir gemiden beyaz bir şey çıktı bu dev bir skleletondu! steve ona bir ok attı headshot girmişti ama bu bir etki etmedi skeleton ona devasa bir ok fırlattı steve kendini zor kurtardı bu dev ok tüm Golemleri öldürmüştü köy güçsüz durumdaydı steve bir çare düşünmeliydi ve aklına yaptığı savaş aracı geldi suya dayanıklı yanan oklar atan dev mancınığı (Steve'nin deyişiyle Ok yumağını) getirdi ve çalıştırdı birden 5 gemi batmaya başladı yanan gemilerdn biri dev skeletona deydi ve skeleton orada öldü demek ki skeletonlar ateşe karşı çok dayanıksızdı bunu öğrendiğim iyi oldu dedi steve 1 saat sonra 20 gemi de yanmıştı köy ise harabeye dönmüştü Steve gülüyordu ama bu kısa sürdü çünkü Hero Brine tam önüne ışınlanmıştı!
BÖLÜM VI Hb VS STEVE İLK TEMAS
Hero Brine 20 gemimi ve 10 bin askerimi yaktın! Pis İnsan bunun bedelini canınla ödeyeceksin dedi steve ona kılıcını sapladı Brine güldü ''Hahahaahahaha beni öldürebileceğini mi sandın '' stevenin biliğini tutuğu gibi çevirdi ve Steveyi fırlattı kılıcı da söküp yere attı yarası kapanmıştı Steve ona ''Ne kılıcım etki etmedi mi diye bağırdı'' Brine ''hahahaha hahahahha zaaaaaaaaaaaaaahahahah'' dedi bena hiçbirşey zarar vermez ama sana bu bile verir dedi ve elini sırtına sapladı seve yere yıkkıldı Kıpırdayamıyordu ''kıpırdayamıyorum dedi'' Brine evt 1 saat kıpırdayamayacaksın bu kadarı senin derini yüzmem için yeterli dedi ve kafaasına çarpan taşla irkildi arkasını döndüğünde köylüleri gördü onlar onun gözlerine bakabiliyordu!!! Bunu gören brine kaçmaya başladı ve 1saniyede kayboldu Nasıl yani? Dedi gözüme bakabilen bir köy dolusu insan mı? Ne yapacağım şimdi diye inleyerek saryına doğru yola çıktı yolda gözünden bir damla yaş düştü bu damla düştüğü yeri yaktı.[DOUBLEPOST=1380219342][/DOUBLEPOST]Beyler şimdi hikayeye yardımcı karkter girecek adının kullanılmasını isteyen var mı?
Köyde buruk bir sevinç vardı Hb yi kaçırmışlar ve onu gördüklerini unuamamışlardı ama unutmamalarının sebebini anlayamamışlardı steve yatıyordu çünkü çok bitkin düşmüştü bu durumda bile atı onun yanından ayrılmıyordu Steve şöyle dedi ''Belki cesaret onun Kör etme yeteneğini yok ediyordur'' böylece sırrı hemencecik çözmüş oldu gece nöbetinde creeper korkusu olmasydı o da unutmayacaktı bu sırada gökten zombi yağmaya başladı tam 5 zombi geldi bunlar stevin silahının etkisiyle Termosfer tabakasına fırlayan zombilerdi[Termosfer atmasferin en üst tabakasıdır] stevenin üzerine çullandmak üzere olan bir zombi birden yere yıkıldı arkasında Efsane okçu Junior vardı ve zombilerin hepsini tek hareketile öldürmüştü gülerek 5 li ok saldırısı dedi. Köylüler şaşırmıştı köy muhtaarı a.... a... ama ben senin efsane olduğunu sanırdım dedi. Junior ise gülerek ''Burada olduğuma göre efsane değilim.'' dedi ve köylülere okçuluk eğitimi vereceğini söyledi Steve ''Bunun için mi buraya geldin'' diye sordu Junior ise hayır eski evime düşmanım Brine döndüğü için geldim herkes bir ağızdan ''Eski evine miiiiiiiiiii?'' dedi evet burası Junior'un eski eviydi çünkü Junior köyün 4 kurucusundan birisiydi
Bölüm VIII KÖY 4'LÜSÜ YENİDEN BİR ARADA
Köyün kurucu 4'lüsü nü toplayacağını ilave eden Junior köylülere eğitim vermeye başladı 1 ay sonra köylülerin hepsi ok kullanabiliyordu bu arada HeroBrine güç kazanmak için kalesinde dinleniyordu ve devasa bir pigman ordusu kuruyordu
bunlardan habersiz köylüler saldırı olmadığı için seviniyordu Steve ise hüzünlüydü evini özlemişti çünkü buradan evine dönmesinin tek yolunun HeroBrine'yi öldürmek olduğunu sanıyordu. Yine güzel bir kış gününde bir gezgin geldi Steve ormana gitmişti köyde bir hazırlık vardı çünkü bu Steve'nin buradaki 2. kışıydı gelen gezgini gören Junior sevindi heyy!! dedi Alp bu alp! Muhtarda sevindi 2. kurucumuz da geldi! dedi geriye bir tek Mavi Bücür le Sally kaldı dedi Steve geldi o sırada. Bütün köylüler Sürpriiiiiiiz diye bağırdı steve çok sevinmişti harika bir gece geçiriyorlardı ama Alp HeroBrine den bahsedince tüm neşeler birden dağıldı steve ''Brine denilen o iti öldüreceğim!! dedi.'' Alp ''umarım. bu olur Steve bende size kılıç kullanmayı öğretirim bildiğin gibi ben de Kılıç konusunda iyiyim ama fazla zamanımız kalmadı koca gezegende sadece bizim köyümüz Brine işgali altında değil köyümüzün bağlı olduğu Elmas Krallığı çoktan yıkıldı kendimiz bağımsız bir ülkeyiz artık ve Brine buraya gelmeden biz ona saldırmalıyız. Senin çok iyi bir mucit olduğunu iyi savaş aletleri yaptığını duydum sen aletler yap ki en kısa zamanda saldırılaım yoksa güzel gezegenimiz Brine tarafından yok edilecek kendine Hero diyen bir şeytan'a kaybedemeyiz'' dedi Bu sırada bir kız geldi ve her zamanki gibi acelecisin Alp dedi ve güldü. Sonra arkasını dönerek ''hadi ama Mavi Bücür! acele et!!'' bu sırada bir adam geldi ve ''bana mavi bücür demeyi kes artık benim adımın Özgür olduğunu biliyorsun!! Bütün ülkeyede Mavi bücür diye tanıttın beni herkes aynı şeyi söylüyor sadece boyum kısa benim bücür değilim!!'' Sally gülerek ''tamam kızma şaka yapmıştım'' dedi. Böylece 4 kurucu [Kılıç ustası Alp - Okçu ustası Junior - İksir ve Silahsız dövüş ustası Sally - Taktik zeka ustası Özgür] yeniden bir araya geldiler. Artık Brine'nin hiç sansı kalmadı dedi muhtar Steve ye er ya da geç durdurulacak!
1 yıl süren eğitimin ardından Köydeki bütün köylüler savaş ve ata binme konusunda uzmanlaşmıştı surlara bir bayrak dikilmişti bu onların köyünün Brine'nin büyük gemilerinden kurtulduğu gün gök yüzünde olan bir şekildi ve bayrak şöyleydi:
Ve bu bayrak artık kalede dalgalanıyordu:
Steve,kurucular ve köylüler mutlu umutluydu Steve tarafından verilen at eğitiminden sonra sefere hazırlandılar Sally'nin büyülediği yay ve kılıçlarını aldılar sefere çıkacakları yol için haritayı alan Steve atı Kara Şimşeğe atladı ve haritaya baktı:
Ardından beni izleyin dedi yolu uzatmak zorundayız Estergon Brine'nin elinde Ormana dikkat edin oraya pek çok asker koşullandırdığını biliyoruz dedi ardından tam sefere çıkacaklarında atı sarı olan biri geldi sarı bir yağmurluk giymişti kapşonunu çıkardı bu bir efsaneye dönüşen Sarı Bücür idi Sally ''Hey Mavi bücür bak dostun Sarı Bücür gelmiş.'' dedi özgür ''Off be takmayacağım artık seni ne dersen de.'' dedi Sarı Bücür ''Eski dostlarım merhaba buraya size yardıma geldim Brine'nin zayıf noktalarını biliyorum'' dedi. Bu konuşmadan sonra Steve önde ve bayrağı taşıyarak yola çıktı Kalede bırakılan 50 Iron Golem dışında 20 Iron Golem,Muhtar,4 kurucu ve Tüm köylüler onu takip etti Bu olaylar olurken Brine çoktan hazırlığını tamamlamıştı artık bu gezegeni ve dünyayı ele geçirecekti bir düğmeye bastı dev bir ışık çıktı bir portal oluşturdu:
buradan Dünya gözüküyordu Brine ''Sonunda Küre'' dedi Yanındaki Kötü yardımcısı Kally ''aslında geoit efendim kutuplardan basık ekvatordan şişik'' dedi. Brine ayrıntıya takılma bu atmosfer den çıkınca yine normal gözükeceğiz buranın lanet atmosferi her şeyi kare ya da dikdörtgen gösteriyor şimdi iki gezegene de hükmetmenin mutluluğunu tadacağım dedi o sırada içeriye Skeleton girdi telaşla ''efendim onlar geldiler 20 kaybımız var'' dedi Brine güldü ve sonunda beklediğim oldu dedi. Bu sırada Steve yukarı bakıyordu evi.. Dünya oradaydı demek ki oyunun değil başka bir gezegenin İÇİNDE BULUNUYORDU!! Sevindi demek ki Brineyi öldürdükten sonra evine rahat gidebilir di yaptığı icatlardan biri roketti bunu uzaydan ateş topu atmak için kullanacaktı ama şimdi evine dönüş bileti olmuştu. Bu sırada Brine ''1.000. fethim olmaya aday gezegene mi bakıyorsun'' dedi Muhtar unutma Brine daha burayı fethetmedin dedi Brine ''ama etmek üzereyim hepinizi gebertince 999 gezegenim olacak sonra o gezegenden burayı patlatacağım ve sonra dünyada insanları kölem olarak kullanacağım orada yaşamaya karar verdim'' dedi Steve ise asla dedi asla!
Seni öldürmenin yolunu biliyorum Sarı Bücür söyledi Brine ise gözleri iri iri asçılarak ''ne! O pe**** hala yaşıyor mu?'' Bunun üzerine sarı bücür''Beni kolay kolay öldüremezsin Brine seni yok etmenin yolunu buldum beni hapstettiğin Nether'a obsidyan götürmüştüm. Brine o zaman şimdi öleceksin diye bağırdı!
gene süper kanka bu hikayeye bayılıyorum bu sefer benim isteğim üzerine sarı bücürüde eklemişsin! teşekkür ederim hem sarı bücür benim ya işte gerçektende herobrine ı öldürmenin yolunu biliyodum istersen bidahaki bölümü yazarken kolaylık olsun diye söyliyim ben oyunlarda mesela reklam yapmak istemiyorumda drakensang online 'da büyücüyüm sana işte HB'ı yok etmenin yolu: onu kendi tuzağına hapsetmektir ama kaçmaması lazım o yüzünden ışınlanma büyüsünü elinden almamız lazım ya büyüyü çekererek yada onun canını acıtıp gücünü azaltmaktır...
hem kanka sana bayılıyorum!
ve resimli gelsin henüz halk cevap vermedi bide
ve Brine elini şaklattı gökten bir nether portalı düştü içinden büyük bir pigman ordusu düştü Domuz adamlar diye bağırdı Steve Sonra Hb'nin arkasına ışınlandığını hissetti Hemen Kılıcını kafasına vurdu Hb yine güldü bana zarar vermenin yolu bu değil Sarı Bücür sana yanlış söylemiş dedi. O anda çığlık duydu dev bir pigman Muhtarı öldürmek üzereydi steve ona kılıcını attı ve Yaratık öldü ama şimdi savunmasız kalmıştı brine ona vurdu Steve 2 metre uçtu Bu sırada pigman ordusunu yok etmek isteyen Sally,Özgür,Junior,Alp aynı anda ''BİTİRİCİ 4 LÜ TEKNİĞİ!'' DİYE BAĞIRDI birden ortalığa parlak bir ışık saçıldı ve ok yağmuru başladı bunlar yaratıklara zarar veriyor ama Onları etkilemiyordu Steve bunun Brine ye de zarar vereceğini düşünmüştü ama o gülüyordu beni bu da durduramaz diye bağırdı Steve ''Hadi Sarı neredesin'' diye geçirdi içinden daha sonra bir şimşek çaktı sarı bir şimşek... Sarı Bücür elinde bir şişeyle duruyordu bu şişenin içinde Ender Dragon kanı vardı bunu gören Brine ordusuna o şişeyi kırma emri verdi tüm ordu sarı bücüre saldırdı bu sırada Junior savunmasız Kally ye 20 li yanan ok saldırısı attı Kally ise elini uzattı ve okları yok etti. Bunu gören Brine kalesinin suruna kendisini ve Kally'i ışınladı oradan elleri çırptı milyonlarca asker daha çıkmıştı ortaya Bunlarla yapılan savaş 3 gün 3 gece sürdü En sonunda tüm askerler ölmüştü Brine gülerek bunların 5 katı asker Canlandırdı Steve dayanamadı Ok yumağını çalıştırdı Tüm askerler ve surların bir bölümü yıkılmıştı Brine ''PİS İNSAN BUNU ÖDEYECEKSİN!!!'' diye bağırdı ve Stevenin üzerine yıldırım düşürdü Steve Elmas Zırhı sayesinde kurtulmuştu ama atı Kara Şimşek Canından çok sevdiği o varlık.... Ölmüştü Steve ''AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!'' diye bağırdı ve eline sarı bücürün verdiği ender dragon kanını aldı bunu kılıcının üstüne döktü kılıcı kırmızı bir şekilde parlıyordu hem de kan kırmızı bunu gören Onun yanına atlayıp onu yere düşürdü Tam kılıcını saplayacakken steve gözüne Ender Dragon kanı attı Brine geçici süreliğine kör olmuştu acıyla bağırdı Daha sonra Steve eline de kılıç darbesiyle vurdu brine daha çok bağırdı bu onun gücünü geçici süreliğine yok etmişti ama onu öldürmek için kalbine Ender Dragon kanı değmeliydi o anda Kally arkadan Steve ye saldırdı Steve direk onu öldürdü Bu sırada Brine ''Bu gezegeni kurtarmış olabilirsin insan'' dedi sesinden acı çektiği anlaşılıyordu ama şu gezegeni kurtaramayacaksın diye bağırdı ve hızlıca dünyaya doğru uçmaya başladı Steve köylülere baktı onlar mutluydu gezegenleri kurtulmuştu Steve ise roketi hazırlamaya koyuldu her şey 5 dakikadan kısa sürede hazır oldu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.