MineCraft Gift Code Alınır Acil

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar MineCraft Gift Code Alınır Arkadaşlar Maksimum 15 TL'Ye ALacam Satacak Varsa Özelden Mesaj Atabilir Şimdiden Teşekürkler :D
Dolandırma Kalkanlar Hiç Mesaj Atmasın Direk Şikayet Edilcektir

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-2 aylık gift code mu istiyorsun yoksa hesap mı istiyorsun?
Dolandırma Kalkanlar Hiç Mesaj Atmasın Direk Şikayet Edilcektir
demek ne demek? 15 TL ye alacağın kod zaten dolandırılacaksın.. O kodlar 1-2 aya pat kapanıyor sence 55 lira olan şey nasıl 15 tlden satılır? Kim kime ucuza mal satıyor bu devirde? Euro ve dolar yüksekken bide? İnat ettim diyorsan al ama hesap kapanınca buraya konu açma lütfen..

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-2 aylık gift code mu istiyorsun yoksa hesap mı istiyorsun?
demek ne demek? 15 TL ye alacağın kod zaten dolandırılacaksın.. O kodlar 1-2 aya pat kapanıyor sence 55 lira olan şey nasıl 15 tlden satılır? Kim kime ucuza mal satıyor bu devirde? Euro ve dolar yüksekken bide? İnat ettim diyorsan al ama hesap kapanınca buraya konu açma lütfen..
aga millet artık öyle alıyor diyolar

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz konulara bak anlarsın ne olduğunu.. Biraz araştır.. Araştırmadan bir şey yapma çok kötü sonuçlar olabiliyor..

Azad Aksoy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer birisnden satın alırsan 1-2 ya sonra hesap kapanır ama gidip adam gibi üşenmeden alırsan hayırlı olsun sınırsız olur

jeok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler premium gift code yada 2. El hesap varsa satın bana kesin alıcam farketmez yanlız güven konusunda biraz uğraştırcam skype cameredan çar gösterilecek

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler premium gift code yada 2. El hesap varsa satın bana kesin alıcam farketmez yanlız güven konusunda biraz uğraştırcam skype cameredan çar gösterilecek
skypedan gösterse bile yine tam güven olmaz o yüzden elden daha mantıklı adam başkasının nickinde korsan girebilir bu yüzden elden almak daha mantıklı.. Benim ark böyle dolandırıldı.. Uyarımı vereyim.. Ya satın alsanız aslında direkt orijinal olarak.. Birsürü aracı site var oralara bari yatırın eğer ininal veya kredi kartınız yoksa..