Minecraft Gift Code Sorunu

ozgur350

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar...

Öncelikle ben yaklaşık 2 ay önce çok güvenilir bir satıcıdan gittigidiyor üzerinden 4 tane minecraft gift code aldım. Her şey çok güzel gidiyordu derken yaklaşık 1 hafta önce player demeye başladı. Üstelik sadece benim code'umda değil diğer 3 code u verdiğim arkadaşlarımın hesabında da aynı sorun oluştu. Satıcıya danıştım, Mojang'a mail atacağını söyledi. Fakat en az 1 haftayı bulur. Ne olur yardım edin Mojang'a mail attım ama hep aynı şeyleri söylüyor saçma sapan şeyler yazıyor.

Şimdiden teşekkürler...

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Aldığınız gift codeler minecraft.net den alınmadığı sürece güvenilirliğinden emin olamazsınız.
Satıcının güvenilir olup olması bir şeyi değiştirmez
Bu tür gift codeler genellikle yasal olmayan yollar ile elde edildiği için tespit edilince silinir.
Silindiğinde ise isminiz Player olur ve oynayacağınız sürüm Demo olur.

Gift codeleri satan arkadaşın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
den aldığına emin ol eğer oradan almış ise düzgün bir ingilizce ile sorununu belirt.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Code alabileceğiniz tek adres minecraft.net dir eğer baska bir satım yeri olsa idi bunu sizede söylerlerdi değil mi? Lütfen minecraft.net harici alım yapmayınız forumda üyelerin satıslarınada kattiyen kanmayınız.

ozgur350

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Aldığınız gift codeler minecraft.net den alınmadığı sürece güvenilirliğinden emin olamazsınız.
Satıcının güvenilir olup olması bir şeyi değiştirmez
Bu tür gift codeler genellikle yasal olmayan yollar ile elde edildiği için tespit edilince silinir.
Silindiğinde ise isminiz Player olur ve oynayacağınız sürüm Demo olur.

Gift codeleri satan arkadaşın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
den aldığına emin ol eğer oradan almış ise düzgün bir ingilizce ile sorununu belirt.
teşekkürler sorunu satıcıya belirttim paramı iade etti[DOUBLEPOST=1392636056,1392636015][/DOUBLEPOST]
Code alabileceğiniz tek adres minecraft.net dir eğer baska bir satım yeri olsa idi bunu sizede söylerlerdi değil mi? Lütfen minecraft.net harici alım yapmayınız forumda üyelerin satıslarınada kattiyen kanmayınız.
sağolun bugün minecraft.net'den minecraft'ı satın alıcam

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satın aldığınız kişi gerçekten güvenilirmiş. Paranızı iade ettiğine göre :)

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi