MineCraft Gift Kodu (Premium) Satın Alma

r00m14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben kimimdir?
Merhaba, benim adim hasan yaş 18, minecraft premium satiyorum, minecraft.net'te kredi karti ile satiliyor o yüzden size kartsiz işlem gibi öneriyorum,mobil ödeme, tabii sitemizde pek yakinda acilcaktir, elimizde suan 26 tane var aliciksaniz bize ulaşin.

MineCraft Gift Kodu Nasıl Satın Alınır ?
Şimdi biraz kendimizden bahsettikten sonra gelelim nasıl minecraft premium alacağınıza.Acilcak Sitemizde Genel olarak 2 ödeme yöntemi kabul ediyoruz, bunlar :

- Banka Havale veya EFT (ATM Kartsız İşlem de olur)

- Mobil Ödeme (Kontör veya Cep TL ile Ödeme)

Burada benim size önerebileceğim en iyi yöntem banka havalesidir. Birçok banka hesabımız var ancak Ziraat bankası hesabımıza ATM den kartsız işlem ile para gönderdiğiniz de herhangi bir işlem ücreti kesilmiyor ve minecraft kodunuzu eny uygun şekilde alabiliyorsunuz.

Banka Havale veya EFT'den alicaksaniz ; 40TL bir üçret veriyoruz
Mobil Ödeme (Köntür, TL ile Ödeme) 45TL'dir

İletişim;

Facebook ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skype ; darkcraft34
Telefon Numaram ; 05398766243

Sormak istediğiniz ve anlamadığınız bir şey olursa bu konu altında sorabilirsiniz online oldukça sizlere cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışacağım.
Ayrıca sitemizdeki canlı destek hattındanda yardım alabilirsiniz.

Bu arada son olarak sattığımız tüm kodlar %100 Orjinaldir, hepsi Mojang sitesinden kredi kartı ile alınmaktadır ve hesaplarınızın bu kodlar yüzünden banlanması kesinlikle mümkün değildir. Bazı siteler Çinden ucuz kodlar alıp ucuza satmaktalar bu kodlar hesabınızın bloke olmasına sebebiyet verir.