Minecraft Gizemleri ve Bilmedikleriniz.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bug değil ki o oyunun bir özelliği hileyede girmiyo ayrıca yapmasıda öyle kolay değil 10k ya yakın taş harcıyosun, tabii ben öyle sevmem diyosan saygı duyarım[DOUBLEPOST=1371750929,1371750803][/DOUBLEPOST]
hala bedrockın kırılabileceğini söyleyen var :sırıtmak: pardon ama konundaki bilgilerin yarısına yakını atmasyon buradakiler doğru ayrıca kirlilik yapma

Aslında kırılır./gamemode 1 :sırıtmak:
Benim yazdıklarım kendi bilgilerim internettende bakmadım.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben internetten mi baktım sanki ? Alıntı olmayanlar benim keşfettiğimdir.Alıntı olanlar forum üyelerinin bana gönderdiğidir.Hiçbiri atmasyon değildir.Eğer vaktin varsa 5 saatlik,al eline elmas kazma,koy önüne katman kayasını.Bu oyunu eminim senden önce oynuyorumdur****anın başlangıcından beri oynuyorum ben.Yani şu eziklerin benden daha çok bilmiş tavırları beni deli ediyor.Sil konunu ve bölüm kirliliği yapma çakma oyuncu!

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben internetten mi baktım sanki ? Alıntı olmayanlar benim keşfettiğimdir.Alıntı olanlar forum üyelerinin bana gönderdiğidir.Hiçbiri atmasyon değildir.Eğer vaktin varsa 5 saatlik,al eline elmas kazma,koy önüne katman kayasını.Bu oyunu eminim senden önce oynuyorumdur****anın başlangıcından beri oynuyorum ben.Yani şu eziklerin benden daha çok bilmiş tavırları beni deli ediyor.Sil konunu ve bölüm kirliliği yapma çakma oyuncu!

Kendi konuna kendi bilgilerini yazamayacak kadar cahilsin ben 16 Mayıs 2009'dan beri oynuyorum!Yani oyunun ilk oyuna çıktığı zaman.O sırada kim 5 saatini harcamış acaba?

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben şimdiki sürümünü yazdım oraya.Ayrıca sen daha bugün açmışsın,ben 7 Haziran.Sence kim hırsız ? Adminleri boş yere oyalıyorsun.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben senin konundan bir şey almamışım değil mi ve sahibinden izinsiz alıntı yapmak yasak git bir forum kurallarını oku.Fark ettiysen indev ile ilgili resimlerim var yani sen benden daha sonra oyunu oynamışşın?

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ulan salak herif onlar geldi bana dedi ekle diye.Yani hepsi izinli.Konu altından yorum yazdılar o bilgileri.Bende ekledim.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben dememişim değil mi?Git sil onları.Resmen bütün konun benim bilgilerim dolu.Admin sabitlememiş değil mi?Yani ana konu senin ki değil.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ulan yanımda olsan seni balkondan aşağı atardım.Ulan ben senin bilgilerini nerden biliyim bunları yazacağını ? Önce ben açtım diyorum akılsız mısın sen ya ? Ben nerden biliyim bunları yazacağını.Ayrıca hangisi aynı bilgi ? Göster bana lan.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan yanımda olsan seni balkondan aşağı atardım.Ulan ben senin bilgilerini nerden biliyim bunları yazacağını ? Önce ben açtım diyorum akılsız mısın sen ya ? Ben nerden biliyim bunları yazacağını.Ayrıca hangisi aynı bilgi ? Göster bana lan.

Ana konudan devam yazdın?Benim konumda reklam yapamazsın.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu reklam değil.Bir kategoride (gizem oluyor bu bahsettiğim kategori) ilk açılan konu her zaman ana konudur.Adminin sabitlemesi gerekmez.Dünyada yazılı olmayan fizik kuralları gibidir bu yani değişebilir birşeydir ya onlar ? Forumun yazılı olmayan bir kuralıda budur.Her zaman ilk açılan konu (belli bir konu üzerine açılan) ana konu olur.Git forum öğren.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu reklam değil.Bir kategoride (gizem oluyor bu bahsettiğim kategori) ilk açılan konu her zaman ana konudur.Adminin sabitlemesi gerekmez.Dünyada yazılı olmayan fizik kuralları gibidir bu yani değişebilir birşeydir ya onlar ? Forumun yazılı olmayan bir kuralıda budur.Her zaman ilk açılan konu (belli bir konu üzerine açılan) ana konu olur.Git forum öğren.

Bende daha doğru ve daha çok bilgi var!Bunuda bil.Sen oraya 3-4 tane yazmışşın millet altına yazmış sen onları yazmışşın ve o sırada yazılı olmayan kurallar bu forumda geçerli değildir.Git bu forumun kurallarını oku. :)
Ve konumu kirletmeyi bırak.Ben seninkini sen benimkini.O sırada ayriyeten gizem ana başlığıolsa belki katılabilirdim fakat senden önce konularda var.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak birader,yaşın küçük.Nerden anladım diye soracak olursan kafan basmıyor ve anlamıyorsun dediklerimi.Bir konuda konu sahibinin aklına gelmeyen şeyler olabilir.Onun için yazdım ben onu oraya.Ve 3-4 tane falan değil.Asıl sen interntten bulmuşsun da gelmişsin.Fazla şey yazsan bile beş para etmez.[DOUBLEPOST=1371753595,1371753500][/DOUBLEPOST]Desert temple,jungle temple,cadı klubesini falan bilmeyen yoktur zaten.Onları anlatmak mı doğru bilgi oluyor ? Senin yaptığın şey açıklama.Keşif değil.Uza şimdi.Kapat konunu.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak birader,yaşın küçük.Nerden anladım diye soracak olursan kafan basmıyor ve anlamıyorsun dediklerimi.Bir konuda konu sahibinin aklına gelmeyen şeyler olabilir.Onun için yazdım ben onu oraya.Ve 3-4 tane falan değil.Asıl sen interntten bulmuşsun da gelmişsin.Fazla şey yazsan bile beş para etmez.[DOUBLEPOST=1371753595,1371753500][/DOUBLEPOST]Desert temple,jungle temple,cadı klubesini falan bilmeyen yoktur zaten.Onları anlatmak mı doğru bilgi oluyor ? Senin yaptığın şey açıklama.Keşif değil.Uza şimdi.Kapat konunu.

Emin misin?O koyduğum resmi internette bulursan(ki bulamazsın resimler bana ait.)giderim konumu kapatmayı bırak forumu bırakırım.Ve 17 yaşındayım aralık 12'de 18 yaşına gireceğim.Seninkiler işe yaramaz asıl 9 altına 1 zümrüt verme %00.01 falan neresi gerekli?Oyuna yeni başlayan veya bilmeyenler var.Kimsenin halinden anladığın bile yok.Bilinmeyenler demişim değil mi?
Konumu kirletme dedim değil mi?Uzatma işte.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lan aptal herif onu ben mi yazdım ? Dikkat ettiysen onu başkası yazdı ve beni destekleyen herkesin yorumunu desteklerim ben.Emin ol önümde bir seçim olsaydı Zangow mu yoksa o bilgi mi deseydi o bilgiyi seçerdim.O senden daha değerli.Bırak bu 17 yaş ayağını.Ben çok 17 yaşında olupta (bana değil) ''Eyvallah abi'' diyenleri gördüm.Eminim o kişi o 17 yaşında olandan küçüktür.Gördümki forum hayatı senin işin değil.Lütfen terket internet alemini.Sen anca insanlara küfür ettirip banlatırsın.İşe yaramazsın sen.Resimlerini açıkliyim: İnternette o resim ile ilgili bilgiyi buldun ve hemen arayışa çıktın.Başka açıklaması yoktur bunun.