Minecraft Gizemleri ve Bilmedikleriniz.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dahasını ekleyeceğimde üşeniyorum ya. :/[DOUBLEPOST=1393193679,1386164435][/DOUBLEPOST]Tam daha fazla ekleyeyim diye girdim foruma ve karşılaştıgım ekran :

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dahasını ekleyeceğimde üşeniyorum ya. :/[DOUBLEPOST=1393193679,1386164435][/DOUBLEPOST]Tam daha fazla ekleyeyim diye girdim foruma ve karşılaştıgım ekran :
Hortlatmışsın ve bende bildirim umuduyla girdiğimde bakıyorum 1 diyor açıyorum hiç bildirim yok diyor ve ben : :(

minecraftçıyızgardaş

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya bak zangow mod senin değil olddays modu o ayrıca beni de sinir ediyor çok bilmişlik yapmaları betadan beri oynuyorum ve fotolar internetten bulmuşsun zangow ayrıca ilk foto olddays modu belli oluyor f3e basıp çekmeseydn belki belli olmazdı indev bl yazıyor ama yinede uçuyorsun fotoları netten bulmadıysan bile olddays moduyla köşeye 0.31 yazabiliyosun yazmışsındır rana modunu aktiv etmşindir classic map generator yapmışsındır işte bu kadar oldu bari yalan söylemeseydin iyi olurdu.artık 0.31 win7-win8 oynanmıyor zaten rana steve gibi modlar olddayste bulunmaktadır modu ben yapmadım onun dışında güzel yararlı