Minecraft GökTürk Smp

ErenayYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar dumanpro81s artık admin değildir.Kendi isteği ile herkesi banlamaktan dolayı adminliği alınmıştır.Lütfen dumanpro81(Dream)'e mesaj atın.Elveda W dumanpro81s...

ErenayYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben ErenayYT.oyuna girdim sunucumun ipsini yazdım ve davet ettim.Önceden böyle bir şey yoktu fakat yeni adminler olduğu için ban yedim.ARTIK YENİ ADMİN YAPMAYIN!

Emin1545LOLbra

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler sunucu iyi güzel ama ben eski adminim dumanpro81s yani her neyse sunucuya 1 gün girmedim diye adminliğim elimden alındı nedenini bekliyorum dream ve benim yerime 5 den fazla admin almışsın en çok gözüme batan isimlerden biriside Cucubaba0 milleti zorbalıyor eski adminim diye benimle alay ediyor millete netherite set dağıtıyor adı üstünde smp fakat millet ne isterse veriyor kasılmalarına izin vermiyor iyi zannediyor kendisini ama bir şeytan kendisi

ErenayYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel smp dedim yanılmışım.Boş yere ban yemem dedim yanılmışım.Adminlerle güzel geçinirim dedim yanılmışım.dumanpro81s iyi admin dedim yanılmışım.Artık boş yere banlamayın.Kitimi istedim.Aldığımda boştu.Herkes(ranksızlar bile dahil)setleri op setti.Kitimin içinde normalde op set vardı ama duman bana op olmayan net set verdi.Hakkımı savundum ve gerçek kitimi istedim.Alamadığımda benle ters ters konuştu ve küfürler yağdırdı.Sonra ise bana ip ban attı.Nedeni ise Null(hükümetsiz)'di.İyi sandığınız kişi size ihanet edebilir.Banımı kalkmasını ve dumanpro81s'nin banlanmasını istiyorum.Hakkımı verin.

ErenayYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben 1 sezon önce reklam yaptım ve dream yeni sezon geldiğinde herkesin banını kaldırdı.ama alperen tekrar banladı.tehtit değil demiş ama her şey ortada.

Ekli dosyalar

• Minecraft_ 1.21.11 11.02.2026 21_37_43.png
    Minecraft_ 1.21.11 11.02.2026 21_37_43.png
    797.9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Emin1545LOLbra

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kk sunucuyu sıfırlayalım özür olarak herkese elmas set ve demir eşyalar veririz aternos delirdi çünkü