Minecraft GroupManager World Diger Dünyalar Gelmiyor !

Tanıtımhesap2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Benim Pluginlerimde GroupManager Var .. Fakat Serverimde Birden Çok Map Var Fakat Bu Maplardan Sadece 1 Tanesi GroupManagerdeki Worlde Geliyor Diğerleri Gelmiyor Gelmesi İçin Ne Yapmam Lazım Arkadaşlar Acil Yardım :) Lütfen !![DOUBLEPOST=1387211183,1387211044][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım Lazım ://///[DOUBLEPOST=1387212562][/DOUBLEPOST]KONU GUNCEL LUTFEN ![DOUBLEPOST=1387213221][/DOUBLEPOST]Konu Hala Güncel İyi Bir Pluginci Yokmu YAW ?[DOUBLEPOST=1387215327][/DOUBLEPOST]Hala kimse cevap vermiyo kimse bilmiyormu yaw :SSSS

Tanıtımhesap2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Sen Galiba Sorunu Anlamadın diger dünyalar grougmanager world klosörünün içerine gelmeiyor !

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sen hangi plugini kullaniyosan oraya gelir mesela multi verse core ise o pl nin icindedir dunya eger multiyi kullaniyosan gir grupmanahere ordaki world oyuncularin ozelliklerini kopyla multi nin icindeki hangi dunya ise mesala platworld ise onun altina yapistir bu kadar basit

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tanıtımhesap2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen hangi plugini kullaniyosan oraya gelir mesela multi verse core ise o pl nin icindedir dunya eger multiyi kullaniyosan gir grupmanahere ordaki world oyuncularin ozelliklerini kopyla multi nin icindeki hangi dunya ise mesala platworld ise onun altina yapistir bu kadar basit

Ama Benim Öyle Degil MultivorseCorsede Yok suan Arkadaslar Lütfen Hala Sorunum Çözülmedi Yardım :([DOUBLEPOST=1387219650,1387217009][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Hala Yardım Lütfen Egen7 Plugin Paketini Kullanıyorum :([DOUBLEPOST=1387291361][/DOUBLEPOST]Konu Hala Güncel Bir Pluginden Anlayan Yokmu Hala Çözemedim Sorunu Acil Yardım !

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hangi plyi kullaniyon onu soylesen bi

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Benim Öyle Degil MultivorseCorsede Yok suan Arkadaslar Lütfen Hala Sorunum Çözülmedi Yardım :([DOUBLEPOST=1387219650,1387217009][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Hala Yardım Lütfen Egen7 Plugin Paketini Kullanıyorum :([DOUBLEPOST=1387291361][/DOUBLEPOST]Konu Hala Güncel Bir Pluginden Anlayan Yokmu Hala Çözemedim Sorunu Acil Yardım !

Dünyaları yüklemeden niye gelsin ki?

Bu linkten Multiverse-Core pluginini yükleyebilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

/mvimport dünyaismi normal yazarsan dünya yüklenecektir ve GroupManager'a gelecektir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Demek istediğiniz world dünyası dışındaki dünyaların belgelerinin bulunduğu klasörlerin oluşmadığıysa bu normal. Bu aslında ileri düzay bir GroupManager bilgisi gerektiren mirror ayarlarına girer. Mirror un kullanım amacı bir kişinin ya da bir grubun bir dünyadaki yetkileri ile diğer dünyadaki yetkileri arasında farklılıklar vay deişikilikler yapmaya yarar. Yani bir dünyada sahip olduğu yetkileri diğer dünyalarda sahip olmaması için kullanılır. GroupManager configinde bulunan mirroring ayarları kısmından ayarlanır. Varsayılan olarak tüm grup ve kişiler world deki belgeleri kullanaması için ayarlanmıştır. Mantığı böyle daha fazla bilgi için GroupManager rehberime göz atabilriisniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/