Minecraft- Gün Batımı - Kuadra

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Netlik konusunda çok fazla sıkıntı var.Günesin ışınları çok alakasız.Ayrıca sağdaki ada ne öyle.Hem kurak,hem de gemiye paralel olması gerekirken bir acayip durmuş orayı ayarlayamamışsın.Ve gölgeler.. O gölgeleri Picasso görmesin kıskanır valla .s
Ben hayır diyorum.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu olmamış.Güneş-deniz ışığı orantısız ve küresel olarak da dünya orantısız.Referans alırken keşke biraz değiştirseydin.Sağ taraftaki toprak kısım olmamış.Onun dışında gemiye biraz daha çizgisel detaylar ekleseydin cidden çok şık dururdu.Bunlar dışında gene "vector" olarak iyi.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu olmamış.Güneş-deniz ışığı orantısız ve küresel olarak da dünya orantısız.Referans alırken keşke biraz değiştirseydin.Sağ taraftaki toprak kısım olmamış.Onun dışında gemiye biraz daha çizgisel detaylar ekleseydin cidden çok şık dururdu.Bunlar dışında gene "vector" olarak iyi.
Oha ben hiç kusur göremedim gözlük mü takmam gerek :/

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben pek beğenemedim kusura bakma. Boyutsal hatalar çok göze batıyor ve gölgelendirilmeyen bazı yerler de göz tırmalıyor :'(
Saolun yorumlarınız için şöyle açıklayayım, çok fazla uğraşmaya gerek duymadım doğrusu zaten ailevi sorunlarında ortasında yaptığım için çok kusurum var bir daha ki çizimlerimde daha iyisini yaparım şu an bir ejder çizimi üstünde uğraşıyorum bunu boş zamanda öylesine yaptım.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saolun yorumlarınız için şöyle açıklayayım, çok fazla uğraşmaya gerek duymadım doğrusu zaten ailevi sorunlarında ortasında yaptığım için çok kusurum var bir daha ki çizimlerimde daha iyisini yaparım şu an bir ejder çizimi üstünde uğraşıyorum bunu boş zamanda öylesine yaptım.
Bekliyorum :)