Minecraft Günlükleri 2 Issız Ada

Blaster

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft Günlükleri Bölüm 2 Issız Ada
Çukurdan çıktığımdan beri başım müthiş ağrıyor. Kafamda hafif bir şişlik var. Fakat Tanrıya şükür çalı kesiklerinden başka yaram yok. Akşam gördüğüm yaratıklardan bir iz yok, galiba geceleri dışarı çıkıyorlar. Onlara bulaşmasam iyi olur. Dün sesini duyduğum koyun ve inekleri aramaya koyuldum, yada yiyecek herhangi bir şey bilmiyorum. Tek bildiğim şey çok açım. Bir yandan yiyecek bulma çalışırken o çukurdan uzaklaşmamaya dikkat ediyordum. Geceyi orda güvenle geçirebilirim. Aramaktan yorulmuştum ve artık başım dönüyordu bir ağacın altına oturdum. Gözlerimi kapadım ve rüzgarın sesini dinledim o kadar çaresiz hissettim ki ağlamak istiyordum ama susuzluktan gözlerimden yaş bile gelmiyordu. Sonra kafamda hissettiğim acıyla gözlerimi açtım inanamıyorum bu bir elmaydı. O kadar büyük ve güzeldi ki hiç düşünmeden bir anda yiyiverdim. Ama o koca elma bile açlığımı dindirememişti. Acaba bir tane olurmu diye ağacın üstüne baktığımda gözlerime inanamadım. 6 tane kıpkırmızı elma vardı hepside az önceki gibi kocamandı. Bir kaç başarısız deneme sornası ağaca çıktım ve hepsini topladım. Ama hava kararmaya başlamıştı. Tekrar o canavarlarla yüz yüze gelmek istemiyordum. Çukuru biraz uğraştıktan sonra buldum. Fakat gece olmuştu ve burası baya karanlıktı. Ve farkettim ki karanlıktan korkuyordum ama en azından aç değildim. Yinede yakın zamanda bir ışık kaynağı bulsam çok güzel olacak..

1.bölüm için Tıkla