Minecraft Hakkında Gördüğünüz EN KÖTÜ Rüya

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın İçindeydim ve ev yapıyordum.
Bukadar.

(Gördüğüm Tek Rüya Bu Olduğu için Sanırım En kötüsü bu :\ )

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
End'deydim. Enderman'lere hiç dokunmamış olmama rağmen bana saldırıyorlardı. Obsidyen kulelerinden birinin tepesine baktığımda; Luis Suarez skinli, (kendi skinim) bembeyaz gözleri olan birisi vardı. Ve ellerini havaya kaldırdı. Sonra şimşekler çakmaya başladı, Ender Demon (Hardcore Ender Expansion modundaki en güçlü boss) oluştu. Ve birden bana obsidyenler ve katman kayaları (Bedrock) fırlatmaya başladı. Bunca saldırıya rağmen, elimde bir lapis kılıcı vardı ve onunla savuşturmaya çalışıyordum. Ama obsidyenler yüzünden göçük altındaydım. Ve göçük bana hasar vermiyordu. Çok küçük noktalardan etrafıma baktığımda, Luis Suarez skinli adamın inip (o kadar yüksekten inip hasar almamıştı) bana baktığını görüyordum. Ve Ender Ejderi de obsidyenleri yok etti. Suarez skinli adam da elmas kazmasını karnıma batırıyordu. Zümrüt zırhım tek vuruşta gitmişti, adam bir daha vurduğunda da kanlar içinde yere yığıldım. Bir süre sonra da ölmüştüm. Tam Nether'i görürken, birden Suarez skinli adamın benim yanımda olduğunu gördüm. Bir ayna verdi ve şöyle dedi: "Yeni vücudun nasıl?"
Ben de artık bir Enderman olmuştum. Ama kendimi kontrol edip Suarez skinli adama saldırdım. O ise biraz eğildi ve sonra bana "Seni hain!" diye bağırıp kazmasını bana yine batırdı. Sonra da kendimi End'in altındaki boşlukta bulmuştum. Ve düşüyordum. Sonra da uyandım.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Geçen yıl görmüştüm herobrine flnvardı pcye bakıyodum annem herobrine mı olmuştu öle saçma bir rüyadı

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkudan tuvalete atladım içerde domuz gördüm breakdance yapıyordu oradaki soyunma odasına kaçıp selfie çektim

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraft mp oynuyodum sonra server çöktü (reklam olmasın ama server sonoyuncuydu) tek ben vardım.Minecraftın içine girdim sonra halay sesleri gelmeye başladı karşıda herobrine ile slenderman karşılıklı oynuyorlardı sonra ikisi aniden üstüme atladı küfür ederek uyandım 2 gün korkumdan mc oynayamadım uyumadım.Tarih:6.9.2014[DOUBLEPOST=1422440558,1422440526][/DOUBLEPOST]
Geçen yıl görmüştüm herobrine flnvardı pcye bakıyodum annem herobrine mı olmuştu öle saçma bir rüyadı
Allah iyiliğini versin... :(