- En iyi cevaplar
- 0
Buçuklu Yaş Olmaz. Buçuk Nereden Çıktı.Seni bilmem ama benim aklım yaşımda değil başımda. Yaşıma gelince o da 14,5.
Buçuklu Yaş Olmaz. Buçuk Nereden Çıktı.Seni bilmem ama benim aklım yaşımda değil başımda. Yaşıma gelince o da 14,5.
Sarıbücürle atışma o bir kaç kere ban yedi ve atıştığı kişilere de ban yedittirdiEühüehueheuhe
1-Biliyorum tabii ki 3-4 yıldır oyunu oynuyorum ve hep ingilizcede kaldımtürkçesi için minecraftı multiplayer yazan yerin ordaki dünya işareti var ordan türkçeyi bul seç türkçesi yatak kayası değil katman kayası
Tartışma çıkarmayın lütfen !MİNECRAFT'MI DEDİM! FEN BİLİMLERİ DEDİM! MİNECRAFT DEMEDİM! KÖR!
O Birkaç Gün Önce İdi Bayım. Gereksiz Konuyu Tekrar Başlattığınızdan Dolayı Müebbet Ban Alacaksınız. ( Ehü1-Biliyorum tabii ki 3-4 yıldır oyunu oynuyorum ve hep ingilizcede kaldım
Tartışma çıkarmayın lütfen !
14 Dakikada Bile Elmas Kazma Kırılır. Katman Kayası Kırılamaz.oha biri katman kayası 14 saatte kırılıyor yazmış ben onu elmas kazma ile 14 dakika diye duymuştum![]()
Kazmalar süre ile değil kırma ile kırılır yani 10 gün tut gene kırılmaz ama blok kırıldı mı direk yok olur14 Dakikada Bile Elmas Kazma Kırılır. Katman Kayası Kırılamaz.
Biner. /summon Komudu İle Bindirebilirsin.
- Her Mob Vagona Binebilir! Peki enderdragon biner mi ?
![]()
Türkçesi Taş yatağı yaklaşmışsınBende şöyle duymuştum ; "Minecraft'ta Elmas Kazma ile Bedrock (Türkçesini bulamadım yatak taşı mı neYani şu en altta bulunan kırılmaz taş) 10-14 saate kırılır"
Bence doğru olabilir ve kim yaptıysa tamamen bir İŞSİZ