Minecraft hakkında neler bılıyorsun?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Hasan bora kafamı buluyon şakır şakır canı gidiyo yazmışsın yukarda sana güvenip dedim bekle deniyem

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
eee niye uzattınki ben her şey ölür dedim enderdragon ölmez vb. demedim anlamadım neden uzattığını ?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- Elektrik kalkanlı creepere bulaşma..
2- Netherrackı yakarsan asla sönmez
3- Endermanlar Suda Hasar Alır
4- Yanında evcilleştirilmiş bir kurt taşırsan otomatik olarak koyun,inek vb hayvanalra saldırır
5- Glowstone su altında ışık verebilen tek ışık kaynağıdır
6- Yer altındaki bir tarla kurup onu aydınatırsan normal tarla gibi ekinler büyür (olmaz diyenler var hala)
7- Eğer yağmur ormanlarının olduğunu yerden kakao ve kütük alırsan kütüğü koyduğun yerde kakao büyümeye devam eder

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Elektrik kalkanlı creepere bulaşma..
2- Netherrackı yakarsan asla sönmez
3- Endermanlar Suda Hasar Alır
4- Yanında evcilleştirilmiş bir kurt taşırsan otomatik olarak koyun,inek vb hayvanalra saldırır
5- Glowstone su altında ışık verebilen tek ışık kaynağıdır
6- Yer altındaki bir tarla kurup onu aydınatırsan normal tarla gibi ekinler büyür (olmaz diyenler var hala)
7- Eğer yağmur ormanlarının olduğunu yerden kakao ve kütük alırsan kütüğü koyduğun yerde kakao büyümeye devam eder

2-Netherrack asla sönmez ama yağmurda sönebilir
5-Glowstone su altına ışık verir ama balkabağı lambası da aynı işi görür.

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda en büyük arşiv bendedr:

1-Altın elma,elmas at zırhı ve büyülü kitabın zindanda çıkma olasılığı %6.5'tir.Bu sürümden önce altın elma bulunma ihtimali %0.66'ydı
2-Çöl tapınağı ilk çıktığında(12w21a)çok fazla hata vardı.Mesela jungleda oluşması gibi
3-Elma 1 yıldan fazla sürede minecraft'ta olmamıştır(Indev-Beta 1.8)
4-Wither'i netherdeki üst bedrock'a sıkıştırarak öldürmek en güvenli yöntemdir
5-Çöl kuyusunun artık yararı var
6-Asllında zümrüt yerine yakut eklenecektir.Jeb'in yayınlaığı ilk ticaret resminde yakut resmi vardı.Ancak yakut kaldırılıp zümrüt çıktıktan sonra,ama yanlışlıkla zümrüt cehverinin dokusu değiştirmesi unutuldu.Hemen 12w21b çıktı ve o hata düzeltildi
7-Bir çiftçi köylünün 8-9 altın külçesine 1 züümrüt tekif etme olasılığı %0.0044'tür
8-Obsidyen elle 4 dakika 10 saniyede kırılıyor
9-Silverfish bedrocku,end portal çerçevesini kırabilir
10-Makas tutuşturulan tnt'eri geri almak amacıyla yapılmıştı
11-En eski yeralı yapısı zindanlardır.(Infdev-Secret Friday 2,25 Haziran 2010)
12-2012 Cadılar bayramında iskeleler,zombiler,zombi domuz adamların kabak giyme olasılığı %22.5,balkbağı lambası giyme olasılığı %2.5'tır.Geri dönmek istiyosan tarihi 31 Ekim yap,saat ve yıl önemi değil
12-Elmas aslında zümrüt diye kodlandı
13-Withere 114 bloktan aşağı örs düşerse wither direk ölür
14-Köyler ilk resimde farklıydı.Ama öyle çıkmadı
15-Balçık topu Minecraft PE'de vardır.Ama sadece envanter editörüyle alınır.hiçbir amaç yoktur
16-Enderman suda sadece 1 hasar alır onda da kaçar.Endermana nehirde sldırmak güvenlidir
17-Aslında tabelalar 0.24 sürümünde eklenmiştir.Ama 1 gün kaldı.Indev'de geri dönmüştür
18-Kartopu blaze'lere 2.5 zarar,enderdragona 1 zarar verir
19-Wither sanki düşmanmış gibi iskelet at ve zombi atlara saldırır
20-Zombi atlar daha hızlıdır,3 çit boyu atladı
21-Altın elma eskiden 10 kalp iyileştiriyor
22-2-15 seviyedeki rastgele bir taştan elmas gelme ihtimali %0.08
23-Elmas zırh giymiş zombi,iskelet çıkma olasılığı %0 dan azdır
24-Minecraft'ın adı aslında 'Cavegame' olacaktı,ama 14 Mayıs 2009'da Minecraft oldu
25-Dokusu en yaşlı blok süngerdir(20 Haziran 2009)
26-Dünyanın sonundan atlarsanız en fazla -300'e kadar düşeiliriz

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
abicim siz burada tartışma yapıyorsunuz bende bi nokta koyuyum dedim haa buarada madem çok biliyorsun git hadi bakalım 4 saatte enderdragonu öldürebilecekmisin ?

Abisi okumadan yorum yapma olay çıkarma demiş orda ender dragon kar topuyla ölür bende ona dedim kar topuyla her canavar ölür ama uzun sürer dedim adam ordan uzattı ayrıca o tartışma çoktan bitmiş olay kapanmış sen hala tartışma yapıyonuz diyosun ayrıca o kelimeyi hangi cümleye cevap yazdığıma adam gibi bak adam ok atmış gibi canı gider yazmış bende ee neden uzatıyon ölmez demedim dedim ne alaka benim video izlediğim ben video izlemedim o adam izlemiş hatta izlediğini yazmış
ben kar topu ile ender dragon ölmez demedim demem ile senin o videoyu göstermen çok saçma adam gibi oku :
eee niye uzattınki ben her şey ölür dedim enderdragon ölmez vb. demedim anlamadım neden uzattığını ?
kırmızı yeri oku

Kartopuyla herşeyi öldürebilirsin ama çok az damage verdiğinden uzun sürer

ayrıca enderdragonu 4 saatte öldürebilecekmisin demiş banane enderdragondan niye öldürmek isteyem ben sadece ENDERDRAGON ÖLMEZ HER CANAVAR KAR TOPU İLE ÖLÜR yazdım bütün deliler beni buldu

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
250 blok yükseklikten üstünüzde hiçbirşey olmadan düz zemine atlarsanız ölürsünüz..