Yardım Minecraft Hamachi Plugin

gexoney00

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum servere blok kıramama , bir şeyler satabilme arazi alabilme ve şu meslekler para olayı varya onları eklemek istiyorum bana bu pluginleri nerden bulup ve nasıl yükliyiceğimi gösterebilen varmı göstereni hamachi serverimimin admini yapcam ayrıca bu pluginleri yapıcağım map süper bir map moder şehir mapı

Fursum012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
bukkit.org den Forum'a gireceksin. Aslında direk linki versem de olur.
Buradan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ve buradan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bulabilirsin. birçok blok kıramama plugini var. Bir şeyler satabilme ise iConomy ve Chest Shops (Adı öyle bir şeydi) plugini ile olabilir. Meslekler Jobs plugini ve arazi alabilme değil de araziyi koruma World Guard plugini ile oluyor. Çabuk şekiller yapmak istiyorsan World Edit kullan.

Ve bunları kullanmak için bukkit'i indirmen gerek.

AppLy'

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bukkit forums'a gir "Getcraftbukkit" üstte ona tıkla indir dosyanın içine at Daha sonra Tekrar bukkit forums'dan plugins yerine tıkla ordan istediğin
plugini indirebilirsin.Dipnot:Fakat BukkitForums'da plugin indirmeni tavsiye etmem.

Cem_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
hamachi server ise hamachide gücü kapa butonunun yanında yazar hamachi degilse kendi ipv4 adresini öğren (sw seninse tabii)

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler benim sorunum hamaci server e plugin leri nasil atıcaz cunku hamaci kurdummu plugin dosyası cıkmıyor ?
kardeş bu forumun plugin kısmına gir ordan bukkit server kurulumunu ve türkçe plugin paketini indir ve tekrar kur serverini haritanı fln alabilirsin onlar kolay bu indirdigin bukkit server kurulumunda plugin dosyası çıkıyor içine attığın zaman tamamdır.

Thekinq

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ya ben plugin sw kuramıyorum bi tuşa basıyorum atıyo o yüzden normal hamachi pluginleri varmı ?:)

JuggerX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachi serverlare asla plugin yüklenmez.Bukkit bir server açıp öyle deneyiniz. :) Bulamaynlar için forumda konular mevcut oradan yardım alabilirsiniz. :)