Minecraft hamachi servere ben giriyorum arkadaşım giremiyor

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi arkadaşlar. Windows 7 deyken falan rahat giriyordum. Şimdi windows 8 e geçtim ilk başta arkadaşım giremedi servere. Ondan sonra başka bir arkadaş bana denetim masasından bir ayar yaptırdı (java ayarlarını ortak falan yapıyorduk. yani güvenlik duvarını kapatmıyorduk) o zaman arkadaşım servere girebildi. Ben bir ara sistem geri yükleme yaptım bir sorun vardı bilgisayarda. Şimdi o java ayarlarının nasıl ortak falan yapıldığını unuttuğum için arkadaşım servere giremiyor. Diğer arkadaşta 2. kez sorduğum için söylemiyor. Ben kaldım ortada bilen biri varsa bir söyleyebilirmi lütfenn.[DOUBLEPOST=1387653898,1387653866][/DOUBLEPOST]Hamachi server benim söylemeyi unutmuşum

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
güvenlik duvarını kapa yada güvenlik duvarından serveri istisna olarak işaretle

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim ama onunla ilgili bir şey değil. o yukarda yazdığım ayarları yapıyorduk.[DOUBLEPOST=1387654351,1387654256][/DOUBLEPOST]yaptığımız ayarlar şöyle bir şeydi. Denetim masasına giriyoduk ya programlardan javaya girip bir ayar açıp ortağa alıyorduk javayı. Ya da sistem ve güvenlikten açıyorduk o dediğim pencereyi.[DOUBLEPOST=1387654483][/DOUBLEPOST]tamam konu kilit hallettim

berkayidiz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk Önce AntiVirüs Programlarını Kapat Sonra Denetim Masasından Güvenlik Duvarını Kapat Arkadaşın Hesap Crackli İse Online Mode:False Yap Benim Bildiklerim Bukadar İyi Oyunlar