Hamachi Kullanmassan Senin Dediğin Geçerli. Hamachi Kullanırsan Seninkiyle Alakası Yok.Önemli olan o değil nasıl mod kuracağımı bilmiyorum ve onun için arkadaşımın yakında olması gerekmez mi
Mümkünse bana da linki atsana.Hamachi Kullanmassan Senin Dediğin Geçerli. Hamachi Kullanırsan Seninkiyle Alakası Yok.
+ Mod Kurmayı Özelden Söylicem. Site Linki Verince Reklam Olmasın Şimdi.
Dediginizden "hamachide lag olur" anlami cikiyor. Tamamen yanlis bilgi. Hamachinin yaptigi tek sey sizi yan yanaymis gibi gostermektir. Yani lag vs. Olmasinin tek sebebi pcnizin ram cpu int. Hizi gibi etkenleridir. Hamachi ekstra bir lag yapmaz.Hamachi modlu gereksiz bu kadar lag varken sıkıntı çıkarabilir.Tunngle veya port açarak kurmanızı öneririm.Oyununuz orjinalse kendi ipniz üzerinden port açabilirsiniz zor ama daha garanti bir yöntem.
Kesinlikle Katılmadığımı Belirtmeliğim.Ram 8Gb Fiber İnternetim Var.2 Kişilik Kurduğumuzda 4 Gb ram Veriyoruz.Kesinlikle Lag Yapıyor. Hamachi yerine Tunngle öneriyorum daha kullanışlı kesinlikle sorun yaşanmıyor.Dediginizden "hamachide lag olur" anlami cikiyor. Tamamen yanlis bilgi. Hamachinin yaptigi tek sey sizi yan yanaymis gibi gostermektir. Yani lag vs. Olmasinin tek sebebi pcnizin ram cpu int. Hizi gibi etkenleridir. Hamachi ekstra bir lag yapmaz.
Sorulan soruya gelirsek http://files.minecraftforge.net linkinden istediginiz versiyonun "installer" ini indirin, acin ve install server secenegini secin alt tarafada serverin olacagi dosyayi secin o kurulumu sizin icin yapacaktir.
Eger mod+plugin yuklemek istiyorsaniz mcpc kurmaniz gerek.
Iyi forumlar.
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
8 gb ram 8 gercek cekirdek black edition fx cpu 20mbit internet. 187 modlu server 0 lagKesinlikle Katılmadığımı Belirtmeliğim.Ram 8Gb Fiber İnternetim Var.2 Kişilik Kurduğumuzda 4 Gb ram Veriyoruz.Kesinlikle Lag Yapıyor. Hamachi yerine Tunngle öneriyorum daha kullanışlı kesinlikle sorun yaşanmıyor.
Birde Preumiumsanız FTB,Tekkit Gibi Hazıır Mod Paketlerinin Serverları Var Onları İndirip İp yazarak kullanabililirsiniz ancak bildiğim kadarıyla bilgisayar diliniz ingilizce olmadığında too enough items da sorun çıkabiliyor.
Aynı Düzeyde Bilgisayarlarımız Var Neden Lag Yaptığını Hala Anlayamadım 24 Mbit Ram Özelliklerini Hatırlamıyorum Laptopdayım .Ve Sadece Modlu Server Kurunca Lag Yapıyor(Hamachide Tunngle da Sorunsuz) Normalde Sadece Ekran Kartından Dolayı Kasma Var.8 gb ram 8 gercek cekirdek black edition fx cpu 20mbit internet. 187 modlu server 0 lag
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Islemci onemli minecraft server sanilanin aksine ramden cok cpu ya ihtiyac duyuyorAynı Düzeyde Bilgisayarlarımız Var Neden Lag Yaptığını Hala Anlayamadım 24 Mbit Ram Özelliklerini Hatırlamıyorum Laptopdayım .Ve Sadece Modlu Server Kurunca Lag Yapıyor(Hamachide Tunngle da Sorunsuz) Normalde Sadece Ekran Kartından Dolayı Kasma Var.
Bilgi İçin Teşekkürler Kesinlikle Bu Tavsiyeleri Dikkate Alacağım Ama Hala Tunngle'dan VazgeçmemIslemci onemli minecraft server sanilanin aksine ramden cok cpu ya ihtiyac duyuyor
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------