MİNECRAFT HAMACİ VE BUKKİT SERVER

kral33

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı mesela minecraft normal hamaci server içine plugins atabiliyormuyuz /login /warp arsa fln yapabiliyormuyuz çünkü bende bukkit server kurdum fakat sw açılmıyor bir arkadaşımız sw kuruP beni admin yapabilir mi ? dosyaları upload edip bana verebilir mi ?

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM FORUMDA YENİYİM
TESEKKÜRLER

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hamachi olayını çok yanlış anlamışsınız. Hamachi sadece sunucuyu kendi pc nizden yayınlamanız demektir. Bir farkı yok normal serverlerden.

kral33

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim en buyuk sikintim sw hersey tamam ama sw girerken girmiyor baglanti hatasi veriyor yardim ederseniz cok makbule gecer teamwiver ver yapim dediler ama duyduguma gore teamwiver ile pc hackleniyormus dogrumidur ?
bir arkadas sw kurup bni admin yapabilir mi ve ya dosyalari bana upload edebilir mi ?

TESEKURLER

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim en buyuk sikintim sw hersey tamam ama sw girerken girmiyor baglanti hatasi veriyor yardim ederseniz cok makbule gecer teamwiver ver yapim dediler ama duyduguma gore teamwiver ile pc hackleniyormus dogrumidur ?
bir arkadas sw kurup bni admin yapabilir mi ve ya dosyalari bana upload edebilir mi ?

TESEKURLER

Bağlantı sorunu diyorsa Güvenlik duvarını kapat ve Server.properties dosyasında online mode=false oldugundan emin ol

(Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!)