Minecraft hangi bileşene yüklenir?Ekran Kartı,İşlemci,Ram?

Minecraft hangi bileşene yüklenir

• Kullanılan toplam oy
    23

arda753

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Göz 24 fps ve üzerini algılayamaz demişsiniz de bir insan 60 fps ve 30 fps ekrana aynı anda bakarsa farkı çok rahat anlar...

M

MUHDE

Ziyaretçi
Rama yüklenir diyenlere burdan selamlar :(

250 Mb kullanıyor sürekli modluda v.s fark etmiyor tekkit şeysinde 60 fps alıyorum normalde 200 fps üstelik ekran kartım 128 mb vede Ram yok

Bkz:

arda753

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya olm bi git :D ne ayaksın :D Hayatınızda hiç 60 fps oyun oynamadınız herhalde :D

M

MUHDE

Ziyaretçi
İnsan gözü saniyede sınırsız kare görebilir bir ekran en fazla 90 fps gösterebilir bir ekran kartı 10k fps den fazla gösteremez.

Yani minecraftta 1000 fps alsanız ekranınız 90 fps olarak gösterir bütün görüntüleri ekranın çözünürlüğüne göre değişir ama ortalama değer 90 fps dir

Bkz:

Moderatör tarafından düzenlendi:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya olm bi git :D ne ayaksın :D Hayatınızda hiç 60 fps oyun oynamadınız herhalde :D
800 FPS ama ekran kayması oluyor triple ya da double buffer açıyorum 30-60 fps.
DÜZENLEME: Haklısın MUHDE insan gözü sınırsız görebiliyor. Ben yanlış yazım beynin görme bölümü 24 üzerini algılayamıyor. arda753 beynini değiştir :D

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekran kartı gerekiyor arkadaşlar ama oyun sanki bana sanarsın ac 4 black flag
ilk ram e sonra işlemciye saldırır bu oyun cunku java altyapılı

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ekran kartı gerekiyor arkadaşlar ama oyun sanki bana sanarsın ac 4 black flag
ilk ram e sonra işlemciye saldırır bu oyun cunku java altyapılı
Ama minecraftı integrated graphic card ile oynamak çok zor en azından ya amd yada nvidia istiyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim şey hakkında yorum yapmak istemiyorum intel entegre kartında dx 10 ile oynadım hiçbir sorun yok ekran kartı fazla önemli değil bu oyunda !![DOUBLEPOST=1403009258,1403009132][/DOUBLEPOST]zoru başarmak ozaman benim için çok basitmiş

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
denedim şey hakkında yorum yapmak istemiyorum intel entegre kartında dx 10 ile oynadım hiçbir sorun yok ekran kartı fazla önemli değil bu oyunda !![DOUBLEPOST=1403009258,1403009132][/DOUBLEPOST]zoru başarmak ozaman benim için çok basitmiş
Intel HD 4000 yada 4600 ise sorun yaşamayabilirsin. Ama hd 3000 gibi düşük seviyeli bir ekran kartı ile zordur.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İlave olarak tam ekran 1080p oynamayı deneyin.
Dipcik not. Fps düşmesi lazım.