ha ? java sanıyordum i'm a cahilHem programcısın hem de dünyaca tanınan bir oyun olan Minecraft'ın defalarca kez bahsedilcen "Eclipse" ile yapıldığını bilmiyosun.Üzücü.
Java kodlama dili*ha ? java sanıyordum i'm a cahil
e ben ne diyorum diycektim adam oyun motoru demişJava kodlama dili*
Üzücü :'(Minecraft oyun motoru kullanılmadan saf Java ve LWJGL kütüphanesi ile Eclipse isimli IDE kullanılarak Mojang ekibi tarafından yapılmıştır.
*Creeper yaparkenki kodlama hatasıminecraft java ile yazıldı bir IDE olan "Eclipse" adındaki programla yazıldı kendi modellemelerini program kullanmadan kodlarla yazmayı başaran oyun yapımcısı.
ÖRN: Steve yaparken bir kodlama hatasıyla yapılan Creeper'in ortaya çıkması
nope steve yaratacağı zaman kodlama hatası ile creeper yapmış markuss'cuğumuz*Creeper yaparkenki kodlama hatası
<konu içi> Minecraft, Java Kullanılarak Eclispe IDE'sinde LWJGL kullanılarak yapıldı. Hepsi bedava. Google'de minicik bir arştırma ile bulabilirsin.
Fail domuzdu o. Creeper değildi. Srry Ama yinede Steve yapılırken değilnope steve yaratacağı zaman kodlama hatası ile creeper yapmış markuss'cuğumuz
Canım domuz yapılırken creeper yapılmış .sFail domuzdu o. Creeper değildi. Srry Ama yinede Steve yapılırken değil