Minecraft Hareketlerim Kısıtlı

ChaseDown

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben minecraftı uzun süredir oynamıyorum en son 1.5.2 oynamıştım.sorunum mesela w ve d tuşuna basarak çapraz gidebiliyorum ancak yön değiştirmem gerektiğinde elimi d tuşundan çekip a tuşuna basarsam algılamıyor 2 kere basmam gerekiyor.parkup map oynamak istiyorum bu hatan dolayı oynayamıyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
dostum w d yada w a kısayolunu kullanma zor oluyo şöyle yap mauseni gideceğin tarafa çevir ve w tuşuna bas daha kolay oluyo :) @ChaseDown[DOUBLEPOST=1383051276,1383051183][/DOUBLEPOST]ve iki defa w tuşuna hızlıca basarsan karakterin hızlı koşuyo :)

ChaseDown

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum w d yada w a kısayolunu kullanma zor oluyo şöyle yap mauseni gideceğin tarafa çevir ve w tuşuna bas daha kolay oluyo :) @ChaseDown[DOUBLEPOST=1383051276,1383051183][/DOUBLEPOST]ve iki defa w tuşuna hızlıca basarsan karakterin hızlı koşuyo :)
önerini dikkate aldım ama bu seferde 2 kere w tuşuna bastım koşuyorum zıplamak için space'e bastığımda algılamıyor 2.kez basmam lazım gecikme olunca parkourdan düşüyorum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmmm windows 8 de minecraft çok bozuk windowsda da da da diye dans ediyo windows geliştikçe daha çok windowstan nefret ediyorum oyunlarımı bozuyo windows 7 al onda çok güzel minecraft oynarsın
Windows la alakası yok
_Jeb minecraftı tekrardan kendisi kodluyor
küçük büyük hatalar oluşuyor

Ve bunu çoğu kişi dikkate almıyor

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium hesap almayı düşünüyorum böyle bir hata olacaksa almayacağım.pre hesap alsam düzelirmi bir fikrin varmı
Alsanda Almasanda _Jeb Minecraft ı kodladığı için küçük bir hata alıcaksın
Belki Oyunun Açılmaz
Belki Hareket Edemessin
Belkide Oyundan Atıp Durur
Kodlamayı Bitirene Kadar elbet 1 hata alırsın ben mesela serverlere giremiyorum bazılarında siyah ekran oluyor göremiyorum /:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Alsanda Almasanda _Jeb Minecraft ı kodladığı için küçük bir hata alıcaksın
Belki Oyunun Açılmaz
Belki Hareket Edemessin
Belkide Oyundan Atıp Durur
Kodlamayı Bitirene Kadar elbet 1 hata alırsın ben mesela serverlere giremiyorum bazılarında siyah ekran oluyor göremiyorum /:
sürümün kaç ürkünç zombi :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Kötü Zamanımdayım Dalga Geçme Fena Olur

Sonralıkla 1.7.2 kullanıyorum (:
_Jeb in twitterından sorabilirsin

hangi sürümde olursa olsun kesinlikle hata olur alpha hariç
öncelikle sana diyeceğim ilk şey dalga geçmiyorum sadece o zombi avatarını ve videosundan hoşlanmıyrum o kadar

o zaman çocuk windows7 alıp denesin