benimki çalışıyor ?Neredeyse tüm cracked launcherler çöktü: KeiNett, TeamExtreme, SetCraft, vs. Mineshafter dene.
Yeniden indirmeye çalışırsan tüm sitelerin çöktüğünü görürsün...benimki çalışıyor ?
zamanında indirmişimYeniden indirmeye çalışırsan tüm sitelerin çöktüğünü görürsün...
Youtube'ya TeamExtreme Launcher yaz ve gör. Her yerde var o launcher. Eski versiyon olsa bile kendisini güncelliyor. Sorun yok yani.Yeniden indirmeye çalışırsan tüm sitelerin çöktüğünü görürsün...
3-4 gün önce indirdim misler gibi.Yeniden indirmeye çalışırsan tüm sitelerin çöktüğünü görürsün...
Ben
yeni laptop aldım 7000$ ye vatan computerden pc de mc açılmıoDDDSA:::ASD Nie diye baktm meğerse java nın sitesindeki javayı güncellmeyiunutmuşlar eğer girmesse java güncelleyin bide şöle bişi war istersen pc'n 999999 Gb Ramı olsn sen javaya ne kadar ram werirsen minecraft onu kullanabilir örnek benimn yeni aldm pc nin ramı 28 gb [Gerçekten :/] Ama mc kasıodu bakt mjavaya 500 mb ram wermişim 5 gb ram werdim şimdi Frasps AÇık + Shader + Uzak Görünüm +Texture Pack 190 Fps lerde
![]()
Yok kargoyla yolla 10 yıl sonra geri alırsınDSA:aS:: Güldürdün LAn
mailden atıyım istiosan
![]()
ne farkı var ?OlmBu BEnim Videom Bundakini İndir Güncel