Minecraft Hazır Kurulu Server Sana kalan yönetmek !

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sizlere arkadaşlarınızla kankalarınızla takılmanız için hazır kurulu server veriyorum.Çok güzel kendi çapında bir server standartın üstünde sayılabilecek seviyede. Havada duran yazı var.Citienz var.Arsalarlar otomatik hamadde yenileme var.Viplar var.15tane warp var.Kurulu market var.Faction var.Kısacası süper birkaç resim atıyorum.Oyunda her şey kuruludur.
Resimlere geçelim linkleri vermeden önce :
Serverin motdsi

Event alanı

Spawndan bi görüntü

Market yapım aşamasındayken ancak şu an oda kurulu

Standar kitlerle başlangıç

Shop

Spawndan kuş bakışı görüntü

Jail-Hapisler

Warplar- sw küçük çaplı fazla bir şey yok ama hammadde filan otomatik yenilenmeli

Hammaddeside işte kendisine göre serverin

Warp lapis

Warp orman size verdiğimde bu arkadaşda op yok

Warp parkur

Warp arsalar

Her swde olan türkçe meslekler

Warp avci :) çok kücük ama :D

Warp market

Sonuçta arkadaşlarınızla takılabileceğiniz hazır kurulu güzel bir server.
Linklere geçiyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüstotal koyamadım çünkü boyutu 64mb i aşıyor.Server virüssüzdür.İyi günlerde kullanın :D Bu arada sürümü 1.7.2 dir.

yjn1ujnujnj

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim kusura bakmada açık ve net söyleyeyim
map'a değer verilmemiş plugin zaten İngilizce bu map ve pl yi yeni yetişmiş kişiler acar ancak ha bu arada ilk defa server açanlar daha neyin ne olduhunu bilmezler.

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
kardeşim kusura bakmada açık ve net söyleyeyim
map'a değer verilmemiş plugin zaten İngilizce bu map ve pl yi yeni yetişmiş kişiler acar ancak ha bu arada ilk defa server açanlar daha neyin ne olduhunu bilmezler.
Okadar Önemli bir şey Yazdınki Forumda Kimse Zaten Konunun Saçma Olduğunu Anlamamıştı !

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Dosya boyutundan dolayı VirusTotal koyamadıysanız dosyaları bölüp ayrı ayrı taratıp, VirusTotal linki koymanız gerekmekte yoksa konu arşive alınıyor. İyi forumlar.

cnsrc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar arası oynancaksa bu kadar plugini ve mapı napsın ki ?
Olsun yinede başarılı.