Minecraft Hazır Özel Mob Kodları!

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

/summon Witch - -1 - {Equipment:[{Count:1,id:268,tag:{ench:[{id:20,lvl:1}]}},{Count:1,id:301},{},{},{Count:1,id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:2}]}}],CustomName:Sihirbaz Cadi,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:200},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.5},{Name:generic.attackDamage,Base:16},{Name:generic.followRange,Base:2},{Name:generic.knockbackResistance,Base:2}],DropChances:[0.3F,0.5F,0.0F,0.0F,0.4F]}

Cadının eline kılıç koyar ve size 16 Damage ile saldırmasına yarar düşme oranları ayarlıdır.200 Canı mevcuttur

/summon Giant - -1 - {Equipment:[{},{Count:1,id:301},{},{},{Count:1,id:306,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:350},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.5},{Name:generic.attackDamage,Base:16},{Name:generic.followRange,Base:2},{Name:generic.knockbackResistance,Base:2}],DropChances:[0.3F,0.5F,0.0F,0.0F,0.2F]}

Dev Zombie 16 Damage Sahip Hız Olarak 0.5 Canı ise 350"dir Ayaklarından yukarısına vurulmaz! Düşücek itemler ve oranlar ayarlıdır

Özelliklerinden bahsetmemek lazım deniyip görün 6 Damage sahip !
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{},{Count:1,id:301},{},{},{Count:1,id:306,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:Lav Canavari,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:60},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.4},{Name:generic.attackDamage,Base:6},{Name:generic.followRange,Base:2},{Name:generic.knockbackResistance,Base:2}],IsVillager:1,DropChances:[0.3F,0.5F,0.0F,0.0F,0.2F]}

Nasıl Kullanılır: Bazı summon kodları Chat ile yazılabilir veya command blok yapıştırın ve elektirik verin mob doğacaktır

Farklı Mob Türleri İsteğiniz var ise bildirebilirsiniz daha güçlüleri veya güçsüzleri beğeni gelirse gelicektir!

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
bana balik verme balik tutmayi ogret ozelden mesaj atsam bildigin tum komutlari ayrintisi ile anlatır mısın?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
reklam olmasında arkadaşlar sizde bunun gibi kendi mobununuzu veya boss unuzu yapmak isterseniz reklam olmasında buraya tıklayınız orda summon tool var ona tıklayın ayarlayın

ayrıca bunların hepsini üstte belirttiğim linkten yapmışsın :D güzel anlatmışsın ama konu biraz gereksiz olmuş ben gelmeseydim insanların canı çekcekdi :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
reklam olmasında arkadaşlar sizde bunun gibi kendi mobununuzu veya boss unuzu yapmak isterseniz reklam olmasında buraya tıklayınız orda summon tool var ona tıklayın ayarlayın

ayrıca bunların hepsini üstte belirttiğim linkten yapmışsın :D güzel anlatmışsın ama konu biraz gereksiz olmuş ben gelmeseydim insanların canı çekcekdi :D
Katılıyorum. Özel mob kodu deyince oyunda bilinmeyen bir mob sanıp da girdim . Redstonerlar ve komut bilgisi olanlar kolayca yapabilir.

niffirg1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buda Benim mob :D

/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{Count:1,id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:3}]}},{id:305},{id:304},{id:315},{id:302}],CustomName:Zombie King,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:300},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.5},{Name:generic.attackDamage,Base:3}],DropChances:[0.5F,0.0F,0.0F,0.0F,0.0F]}

peki bi soru olucak bunu otomatikmen nasıl doğurabiliriz ?

Zefff

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

tamdestek.axitrbilisim.com:1132 Her Türlü Alım Olucaktır herkes Gelsin Server Daha Bugün Açıldı || Büyük !! Dev Eventler !! Olucaktır --Vip 10 tl MegaVip 15 - UltraVip 25 Tl'dir herkes Gelsin Adminler Sıkıcı değillerdir istediniz zaman sizinle ws atabilir veya eğlenceli şeyler yapabilir ! Hiç Beklemeden Direk Gelin Bu Servera Zaman Kaybetmeyin ! Alımlar Bitmesin !!! Sürüm : 1.7.2 / 1.7.4 / 1.7.5

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmeyenler için, yada yapamayan arkadaşlar için güzel kodlar. Biraz araştırıp uğraşılırsa herkes kendi mobunu yapabilir. :)