DaxterMorgan
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
He yav heeHD olmuyor.
Bu şekilde daha iyi olur
![]()
HeheheYok yok bunun çözünürlüğü az olmuş
3k yapalım yoksa @Vizroy çok kızar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hemen arka plan yapıyorum enderman oluncada
Teşekkürler,yeterince güzel tutmaya çalışmadım fakat efektlerde çok az bir sorun varhemen arka plan yapıyorum enderman oluncada![]()
Enderman'in olduğu tarafa biraz mor ışık ekledim fakat ışığı fazla tutmadım.Resmi bozurdu çünküEndermanin ben olduğunu farketmedim ilk baktım okudum enderman eklendi yaziyordu aa. Enderman varmış dedim
Sence resmi çok kaliteli olsun diye mi yüklediğimi mi sanıyorsun anlamıyorum ki.Amacım resmi fazla kaliteli yapmak değil sadece animasyona hazırlık yapmak.Kaldı ki 1280x720 çözünürlüğünün iyi olduğunu belirtmedim.Sadece HD olduğunu belirttim ki bu çözünürlük HD
Enderman'in olduğu tarafa biraz mor ışık ekledim fakat ışığı fazla tutmadım.Resmi bozurdu çünkü![]()
4k nerdeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.720×576
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.720×480
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.640×480
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.1280×720
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.1920×1080
LİKE A BOSS 20x4k nerde
O paint nerdeLİKE A BOSS 20x
O paint nerde