Minecraft hesaba giriş sorunu

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba. Bugün minecraftta skin değiştirdim sonrasında capeyi değiştirdim ama şu optifinedaki 10 dk bekleme sorunu yüzünden vpn açtım sonra değiştirdim kapattım ve hesabıma giremez oldum mojangdan şifre sıfırlama e postası gönder diyorum gelmiyor ne yapacağım yardım edin

Fratmania

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
VPN'yi öncelikle kapat, vpn olunca hesaba girmez. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp şifre değiştirmeden aynı e-posta ve şifre ile gir.

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
VPN zaten kapalıydı. Şimdi bilgisayarı yeniden başlattım yine e posta gelmiyor. Hesaba giriş yapmıyor.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E posta giriş yapmadan düzelmez.

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mojang'dan hiçbir mail gelmiyor bana. Atıyorum şifre sıfırlama e-postasını yine gelen bir şey yok. Spama da düşmemiş.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
58
Ruh hali
Mojang'da arada böyle hatalar oluşmaktadır. Muhtemelen e-posta 1 gün sonra atılacak veya birkaç saat sonra atılacak. Aynı sorunu ben de yaşamıştım :polis:

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Kardeşim mojang e-posta sıfırlama işlemini erteliyor.Mojang destek ekibiyle konuşmanı öneririm

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Optifine hata vermişti yine şifre değiştirmiştim o zaman girmişti ama şifreyi değiştirdiğimde direk geliyordu e posta şimdi neden gelmiyor anlamadım

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 gündür gelmiyor daha da gelir mi

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
2 gündür gelmiyor daha da gelir mi
geleceğini sanmıyorum ama istersen beklemeye devam et.Son zamanlarda mojangta çok fazla var bu hata aynısı bendede var şu an ben pek üstüne düşmüyorum.Sana kolay gelsin umarım istediğini bulursun.

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
vpn saçma salak şeyini kullanırsanız öyle olur kapat gitsin hiç sevmediğim şey ve gereksiz bence ne amaçla kullanıldığını bile bilmiyorum bilmek istemiyorum kendin kaşınmışsın git kapat o salak şeyi ve tekrar silip yükle hesabın şifresini değiştirme.
Vpn kullanmıyordum zaten bu çoğu kişinin başına gelmiş ardarda skin ve cape değiştirince hesap otomatik olarak kendine koruma altına mı alıyor ne anlamadım fakat kapatılıyor hesap ve e posta vs. de düşmüyor Mojang'dan.

FurkanSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 yıl sonra yeniden uğraşmaya başladım hesabı almaya. lazım oluyor çünkü arada