Minecraft Hesabım Çalındı Yardım !

ZxqFeaR_MySxT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Premium Hesabım Çalındı,
Resmini Atıcam MaxiGame Gitti Gidiyor Aracılığı İle Aldım 70TL
EDİT: Eklendi ! Resimi Ekliyeceğim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanıt 2 :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oralardan alacağına minecraftın orijinal sitesinden alaydın belki kurtarırdın

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir çalınma olduğunu zannetmiyorum. Hesabına Minecraft üzerinden giriş yapabiliyor musun?

ZxqFeaR_MySxT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SiberSuçlar ?[DOUBLEPOST=1405425887,1405425747][/DOUBLEPOST]@Schaffer79 Bu Konuyada Soğuk Su Esprilerinden Yapacaksan Tencere Tava Dağıtacaksan Uza Oruçluyum Suya İhtiyacım Yok Sadece O Hesabı İstiyorum Adam Gibi Yardım Edeceksen Et Etmezsen bb Minecraft E-Postam Değişmiş Kardeş Çalınmış ? İlk Gmaile Girilmedi Sonra Mailler Gelmiş Şifre Değiştirildi Falan

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
SiberSuçlar ?[DOUBLEPOST=1405425887,1405425747][/DOUBLEPOST]@Schaffer79 Bu Konuyada Soğuk Su Esprilerinden Yapacaksan Tencere Tava Dağıtacaksan Uza Oruçluyum Suya İhtiyacım Yok Sadece O Hesabı İstiyorum Adam Gibi Yardım Edeceksen Et Etmezsen bb Minecraft E-Postam Değişmiş Kardeş Çalınmış ? İlk Gmaile Girilmedi Sonra Mailler Gelmiş Şifre Değiştirildi Falan
Arkadaşım benle bir sorunun mu var pek anlamadım lakin dalga geçmiyorum. Eğer giriş yapabiliyorsan fakat play yerine Demo oynamak istiyor musunuz? Yazıyorsa hesabın çalınmamış başka bir yerden aldığın için kapatılmıştır. Fakat hesabın hacklendiyse sana verilen bir Order ID ve Transaction ID olmalı. Tabi Mojang'dan alırsan verirler başka bir yerden alırsan vereceklerini sanmam. Mojanga ticket at en fazla 2 hafta içinde kesinlikle sorununu hallederler tabi bu ID'lere sahipsen. Bu arada lütfen ön yargılı davranmayın pek hoş bir şey değil.

ZxqFeaR_MySxT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım benle bir sorunun mu var pek anlamadım lakin dalga geçmiyorum. Eğer giriş yapabiliyorsan fakat play yerine Demo oynamak istiyor musunuz? Yazıyorsa hesabın çalınmamış başka bir yerden aldığın için kapatılmıştır. Fakat hesabın hacklendiyse sana verilen bir Order ID ve Transaction ID olmalı. Tabi Mojang'dan alırsan verirler başka bir yerden alırsan vereceklerini sanmam. Mojanga ticket at en fazla 2 hafta içinde kesinlikle sorununu hallederler tabi bu ID'lere sahipsen. Bu arada lütfen ön yargılı davranmayın pek hoş bir şey değil.
Kardeşim Konunun Linkini Atmama Gerek Yok Bir Arkadaşın Hesabı Çalınmış Onunla Dalga Geçiyorsun Apaçık Bu ID'leri Nasıl Alıcam ? Ön Yargı Değil İstiyorsan Atayım Sana Konu Linkini Bu Sitede, Ve Bu Arada Sana Hesap ID ZxqFeaR_MySxT Bununla Giriyorum Şifreyi Kabul Etmiyor :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kardeşim Konunun Linkini Atmama Gerek Yok Bir Arkadaşın Hesabı Çalınmış Onunla Dalga Geçiyorsun Apaçık Bu ID'leri Nasıl Alıcam ? Ön Yargı Değil İstiyorsan Atayım Sana Konu Linkini Bu Sitede, Ve Bu Arada Sana Hesap ID ZxqFeaR_MySxT Bununla Giriyorum Şifreyi Kabul Etmiyor :(
İlk olarak bilgisayarına virüs girmiştir.
İkinci olarak eposta adresinin şifresini birisi biliyordur.
Üçüncü olarak şifreyi kolay bir şey yapmışsındır bulmuşlardır.
Sonuç olarak: Epostanı başka bir epostaya/telefona bağlamışsan geri alabilirsin.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
well. looks like you're f***ed
=================
ben olsaydım direk orjinal sitesinden alırdım sen neden başka bir siteden aldınki ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Üye olurken Mojang emailine atıyor ben Mojangdan başka yerde almadığım için sana nerden verdiler verdilermi bir bilgim yok.

ZxqFeaR_MySxT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@OyuncuLimon Hatırlamıyorum :(
"İlk olarak bilgisayarına virüs girmiştir.
Sonuç olarak: Epostanı başka bir epostaya/telefona bağlamışsan geri alabilirsin."
@Minecraftplayerr Kardeşim E-Postamı Aldım Fakat Hesabımın E-Postası Değişmiş Epostamı Kabul Etmiyor !
Ben Kullanıcı Adı Girdiğimde Açmıyordu Normaldede Hep Epostamı Girerdim Artık Açmıyor !!!

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sonuç olarak: Epostanı başka bir epostaya/telefona bağlamışsan geri alabilirsin."
@Minecraftplayerr Kardeşim E-Postamı Aldım Fakat Hesabımın E-Postası Değişmiş Epostamı Kabul Etmiyor !
Ben Kullanıcı Adı Girdiğimde Açmıyordu Normaldede Hep Epostamı Girerdim Artık Açmıyor !!!
orjinal sitesinden alsaydın bu sorunlar olmazdı bence...
birdahaki seferlerde orjinal yerinden oyunları almanı öneririm

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
(Premium olmadığımdan dolayı) Mojangta eposta değiştirme seçeneği yoksa kapanmıştır hesap. Seçenek varsa söylediklerim halen geçerli.