Minecraft Hesabım Çalındı :((

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'taki Email adresini değiştirebilmek için kendi email adresine onay linki gelir. Yani demek oluyor ki çalan kişi Email adresini de çalmış. Hemen Email adresinin şifresini değiştir.

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
off ya :( gitti desenizze
Kardesim e posta degistirmesi ocin senin e postana gelen mesaji onaylaman gerek eger onaylamadiysan iletisime gec bide mi ecraft i satin aldigindaki id le beraber mojanga atar ve e postam hacklendi dersen isini hallederler saygilar
Skype MusXos
Forumdan mesaj at

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Mojang'ın Desteği ile iletişime geçin.
Gerekli bilgi için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
metine bakmayı unutmayın. (Metin İngilizcedir)
Bilgilerinizi biriyle paylaştınız mı? Ya da bazı sitelere Minecraft hesabınızla giriş yaptınız mı?
Bilmem gerek çünkü 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyorum ben hesabımı.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kod sende olduktan sonra çalsalarda sıkıntı olmaz. Mojang Support'a bi ticket at hemen bulurlar. Ekstra olarak hotmail şifreni değiştir ve bir virüs programı ile tarama yap.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim senin gizli sorun yokmuydu ? başka birisi hesabına bağlanınca profil alanına giremez o soruları nasil bildi ? hadi yaptı epostamı caldı diyorsun olsun o soruları bilmeden o bölüme geçemez sen aldıgın id yi hatırlıyorsan hertürlü alirsin onu bile hatırlamıyorsan hangi kartla alışveriş yaptıgını göster hacklendi hesabım de kullanıcı adı ve şifreni yaz email ini yaz verirler sana..

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'a PayPal bilgilerinin resmini / yazısını at oyunu aldığına dair, durumundan bahset ticket gönder. Ayrıca eski forumda senin gibi olan birisi vardı onun mesajını İngilizce değil, Türkçe olarak göndermiştik. O halde bile yardım edip hesabını kurtarmışlardı.