Minecraft Hesabım Silindi

Gkhn710

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi hesabım silindi.
Minecraft Premium satın aldım Mojang'dan yani sitesinden 3-4 ay önce oyunda kimseye bir zararım olmadı hiçbir kuralı ihlal etmediğimden eminim yani banlanmış olamaz sanırım, Oyunu dediğim gibi kendi sitesinden 60-65 TL gibi bir paraya aldım İninal kart ile aldım ve bilmiyorum neden hesabım gitti anlamadım.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Ha bide oyuna bir süredir girmiyordum yani 4-5 gündür felan bide bugün bilgisayara format attım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Gkhn710

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hesabım çalınmış olamaz hesabıma rahatça giriyorum hiçbir değişiklik yok, ben bir yerde okudum biraz önce Mojang CC kodu olan kartlardan satın alan kişileri banlıyormuş birde hesaba uzun süre girmezsen banlıyorlarmış , bilmiyorum durup dururken hesabım gitti bu forumda başkasınında başına gelmiş onuda okudum aynı benimde öyle hesabımda oyun demo sürümü olarak gözüküyor oysa dün format atmadan önce her şey yerindeydi .
Garip ve saçma ha birde Mojanga ticket attım 10 dk önce felan.

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ticket Attıysan Sorununu Düzeltirler Heralde Veya Bir Yanlış Anlmadan Kaynaklanıyorda Olabilir.

Gkhn710

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnşallah öyledir hiçbir şey yapmadan hesabının silinmesi de insana ağır geliyor.
Acaba İninal kartla aldığım için olabilir mi ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraft içinde demo olarak yazmasının sebebi güvenlik duvarı olabilir.
Nedeni: Güvenlik duvarı programların internetini kısıtlar (diye biliyorum).
Çözüm: Güvenlik duvarını kapatıp minecraftın internete bağlanabildiğine emin ol.
Başka biri tahminim yok ne yazık ki.

Edit: Çünkü format attıktan sonra güvenlik duvarı açık olur büyük bir ihtimal bu güvenlik duvarı açılmıştır.

Gkhn710

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şuanda deniyorum

Arkadaşlar sorunum düzeldi. :D
Sanırım E-posta adresimi yanlış giriyormuşum yani diğer e postam ile girmeye çalışıyormuşum bu forumdaki başka bir konuda okuduktan sonra farkettim sağ altta Switch Use yazan yere tıkladım ve bana tekrar Id şifre sordu orda dikkatli bir şekilde doğru yazdım ve hesabıma giriş yaptı :DD .
Tek sorun diğer e postam ile giriş yapmış olmamdı bunun için özür dilerim boşuna derdimle dertlendiniz cevap verdiniz ilginiz için çok teşekkür ederim.
Son olarak eğer bu sorunları yaşayan varsa lütfen girdiği E-posta veya ID ye çooooook dikkat etsinler iyice forumlarda araştırsınlar kesinlikle çözümü var eğer Minecraft.net'ten satın aldıysanız.
Tekrar teşekkür ederim ilginiz için herkese iyi oyunlar...