Minecraft Hexxit Mod

turak0770

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Minecraft Hexxit Mod

Merhabalar sevgili okurlar,

Bugün sizlerle birlikte Minecraft'tan girip, Hexxit'den çıkmayı planlıyorum. Yanınıza sıcak bir kahve şartı ile tabii ki...
Bence sıcak bir kahveniz vardır. Ne dersiniz? Konumuza geçelim mi?

Hexxit Nedir?

Her şeyin, hayallerinizle başladığı bir oyunun, yani Minecraft'ın bir modudur. Çeşitli sürümleri vardır; buna rağmen 1.7.10 sürümü en çok tercih edilen Hexxit sürümüdür. Temel bakımdan Technic Launcher tarafından tasarlanan bu mod paketi, içerisinde birçok eğlenceli modlar barındırmaktadır.

Hexxit Oynamak
Macera, aksiyon, adrenalin sevenlere sesleniyorum! Mutlaka ama mutlaka Hexxit oynayın. Kulelerden kalelere; hapislerden zindanlara... birçok aksiyon modu bu mod paketinde bulunuyor. Peki, o halde devam edelim. Bence Hexxit eğlenceli mi dersek, evet. Yani ben Hexxit de oynadım, diğer değişik mod paketlerini de... Ancak Hexxit'i kesinlikle başarılı buluyorum.

Hexxit İndirme
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, ardından oradan indirdiğimiz mod paketini < mods > adlı klasöre attıktan sonra iş tamamdır. Basit değil mi? Bence gayet basit...

Hexxit Modları
Hexxit mod paketi, içerinde bir sürü mod barındırır dedik, değil mi? Hadi o zaman, bu modları görelim! Karşınızda Hexxit modları...
-Code Chicken Core
-Not Enough İtems
-CoFH Core
-bspkrs Core
-Custom Lan Ports
-Inventory Tweaks
-Tree Capitator
-Back Packs
-Rotten Flesh to Leather
-Tinker Construct
-Obsidian Plates
-Armor Bar
-Asgard Shield
-Asgard Shield Addons
-Back Tools
-Battle Towers
-Better Dungeons
-Better Storage
-Biblio Craft
-Buff Bar
-Choco Craft
-Damage Indicators
-Dimensional Doors
-Extra Biomes XL
-Enchanting Plus
-Harken Scythe
-Infernal Mobs
-Legend Gear
-Map Writer
-Falling Meteors Mod
-More Bows
-Natura
-Off Lawn
-Project Zulu
-Ruins
-Soul Shards
-Twilight Forest
-Wild Caves 3
-Xeno's Reliquary
-Immibis Micro Blocks
-Immibis Core
-Hexxit Gear

Bence Hexxit
Evet, bence Hexxit Mod Paketi, gayet güzel ve eğlenceli. Ek olarak, yukarıda vermiş olduğum indirme linkinde asla virüs yoktur. Emin olabilirsiniz. Ayrıca, Hexxit'i hiç oynamamış kişilere de mutlaka ama mutlaka öneririm. Bence onlar için mükemmel bir deneyim olabilir. "Bence Hexxit Mod Paketi" hakkında son bir cümle yazıp bitireceğim. Bence Hexxit, profesyonel bir ekip tarafından tasarlanmış; buna rağmen herkesin keşfedemediği, zevkli, eğlenceli ve aksiyonun hiç bitmediği bir mod paketidir.
Evet sevgili okurlar, konumuzun sonuna geldik. Kahveniz soğudu mu? Yorumlarda, yanıtlarınızı bekliyor olacağım.