Minecraft hiçbir program kullanmadan Skin Degiştirme (Team Extreme.) 1.7

Jakexga_merRS1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skin Seçiceginiz Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buraya Girdikten sonra Üsteki Browse ye tıklayınız ondan sonra skinnizi Seçiniz Orasıda size kalmış Abonem Olursanız Sevinirim Haftalarca uğraştım bi Abonem bile yok

3:32 Yanıt vermedi oyun Oran atlayıp 4:15 devam ettirin Yanlışlıkla Home basic geç dedim :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşin yok mu adamım? Bu forumda kim bilir kaç tane böyle konu açıldı aynı konulardan açmak yasak :/

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende yeni aldım premıum[DOUBLEPOST=1416162979,1416133899][/DOUBLEPOST]parası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var bende yeni aldım premıum galiba 1 ay olucak[DOUBLEPOST=1416163020][/DOUBLEPOST]ende yeni aldım premıumparası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var bende yeni aldım premıum galiba 1 ay olucak
@ForumDoktoru Açıklar mısın bu yorumu ?
Sanrım psikolojim bozuldu.

JuggerX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende yeni aldım premıum[DOUBLEPOST=1416162979,1416133899][/DOUBLEPOST]parası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var bende yeni aldım premıum galiba 1 ay olucak[DOUBLEPOST=1416163020][/DOUBLEPOST]ende yeni aldım premıumparası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var bende yeni aldım premıum galiba 1 ay olucak
Anlamadım...:ha:

Jakexga_merRS1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2 KERE YAZMISIM KARIŞMIS SPACE BOZUK BİDE :D[DOUBLEPOST=1416223261,1416223144][/DOUBLEPOST]bende yeni aldım premıum almak için parası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var Ondan bu video yu paylaşma geregi buldum

K

Klood07

Ziyaretçi
2 KERE YAZMISIM KARIŞMIS SPACE BOZUK BİDE :D[DOUBLEPOST=1416223261,1416223144][/DOUBLEPOST]bende yeni aldım premıum almak için parası olmayanlar ailesi izin vermeyenler var Ondan bu video yu paylaşma geregi buldum
Skin serverlerde başkalarına steve olarak gözükür. Başka crack oyuncuların skinleri de sana o yöntemle kullandığın skin olarak gözükür.

Jakexga_merRS1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hyr mcskinsearch.gamer.com.tr dan alıcaksın ismini sadece ismin degişmeş birde o skin begen al steve olarak gözükmezsin