Mİnecraft Hİkayesİ Ve Herobrİne (farklı Bir Uygulamayla!)

Hikaye güzelmi?

• Güzel

Kullanılan: 5 100.0%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

exper35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
(Arkadaşlar bu benim ilk hikayem.Hatalarım olabilir.İlk hikayem farklı bir uygulamayla!)

MİNECRAFT HİKAYESİ ve HEROBRİNE
BÖLÜM 1
Gözlerimi haffifce açtımtım .Saate baktım.İçimden ‘Kahretsin işe geç kaldım’dedim.Hızlıca hazırlandıktan sonra çantamı alıp kendimi sokağa attım.Hızlı adımlarla yürürken birden bir arabanın üzerime geldiğini fark ettim.Ama hiçbir şey yapamadan kaldım.Bayılmışım…
Uyandığımda güneş tam tepede duruyordu.Issız bir vadide olduğumu fark ettim. İyide ben buraya nasıl gelmiştim ?!Nerdeydim ben ? Kafamda bunlar gibi bir sürü soru vardı.Düşüncelerimden kurtulmak için koşmaya başladım.Koşarken bir şey fark ettim her yer küp şeklindeydi .!
Koşmaktan yorulmuştum.Yere oturup düşündüm.Karşımda bir orman diğer yanda ise bir dağ vardı.Nereye gitmeliydim ?

Dağa gitmeli diyorsanız bölüm bir yazın.

Ormana gitmeli diyorsanız bölüm 2 yazın.

exper35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1 Dağa çıkıyorum
Bir süre sora dağa gitmeye karar verdim.Ayağı katlım tırmanmaya başladım.Tırmanırken acıktığımı hissettim.Uzun bir tırmanıştan sonra dağın tepesine vardım.Düzlük bir yer çıktı karşıma.Yere uzandım.Kardeşimin oyununu hatırlarım MİNECRAFT yoksa ben oyunun içinemi girmiştim.Anlayammıştım.Aklıma ağaç kesmek geldi kardeşim Jack ağaç kesmemi söylerdi .Ayağı kalktım.Agaç kesmeye başladım.Yavaş yavaş akşam oluyordu.Ağaçları kestim ve tahtaya dönüştürdüm.Yamuk yumuk bir kılıç yapıp tavuğa saldırdım.Et parçasını çiğ çiğ yemek zorunda kaldım. Az çok gezdikten küçük bir mağara buldum.Burada gece kalabilirdim.Etrafı kolaçan ettim.Yere uzandım.Bir süre sonra uyandım.Üzerime doğru bir canavar geliyordu.Korktum kılıcım ona sapladım.Yere düştü.Mağradan kafamı çıkarıp dışarı baktım.Her yerde yaratıklar vardı çok korkmuştum.Mağradan dışarı çıkıp koşmaya başladım.birden önümde bir şimşek çaktı yere düştüm.Gökyüzünde 2 beyaz göz gördüm.Bayılmışım…
Uyandığımda başımda büyük bir ağrı vardı.Ayağı katlım.Şimdi ne yapacaktım?Dağdan aşağı inmeye karar verdim.Yavaş yavaş inerken gözümün önünden iki beyaz göz geçti.Ayağımın altındaki block yok oldu.Daha sonrasını hatırlamıyorum.
Gözlerimi açtığımda.Dağdan aşağısındaydım.Her yerim ağrıyordu.Zor zar ayağı kaltım.İlerde bir köy gördüm.Hızlı adımlarla oraya gittim.Beni yaşlı bir adam karşıladı.Evine götürdü ardından yaralarımı sardı.Çok yorulmuştum.Hemen uykuya dalmışım.
Sabah yaşlı amcanın ıslığıyla uyandım.Burnuma güzel bir yumurta kokusu geliyordu.Yaşlı adam uyandığımı görünce döndü:
(Yaşlı adam + Ben -)
+Günaydın genç adam.
-Günaydın,efendim
+Gel çekinme bir şeyler ye dün geldiğinde çok kötü bir durumdaydın.
Amcanın söylediklerini dinledim ve yanına gidip bir şeyler yedim.Ardından oturup konuşmaya başladık.
+Evet genç adam ismin nedir?
-Steve,efendim ya sizinki?
+Arthur ,sen ne yaptında kendini sakatladın?

-Dağdan aşağı düştüm
+Nasıl becerdin bunu.
-Boşverin bunu sonra anlatırım.
+Peki o zaman iş bulmak istersen yanıma gel.
Dışarı çıktım.Düşündüm ne yapacaktım şimdi.İşmi bulacaktım yoksa köyden ayrılacakmıydım.

İŞ BULSUN DİYORSAN BÖLÜM 3 YAZIN.

KÖYDEN AYRILSIN DİYORSANIZ BÖLÜM 4 YAZIN.