Öncelikle Programı kapatmadan dosyaları değiştiremez.Dosyalar Değiştirilse bile mc tekrar kapanıp açılamdan geçerli olmaz istiyorsanız deneyin

açın mcyi girin servere sonra jarı değiştirin ****ı yükleyin yüklenicek ama mcyi kapamayın sonra x e basın yada sizdeki geçerli tuşa x ray çalışmaz

ama kapayıp açarsanız mc yi çalışır

Programı kapatıp değiştirirse gene tarama sorgulaması isteyip yeni bir rasgele kod vereceği için o koşul imkansız onların hepsini düşündüm

[DOUBLEPOST=1408705045,1408704904][/DOUBLEPOST]
Peki Sunucuya başka bir launcherden giriş yapılmıyormu he yapılıyor ama plugin ile HWID bilgilerini sorgulayıp girmesine izinvermiyorsa ayrı fakat böyle bir işlem fazladan ram yemezmi ve ayriyetten her minecraft güncellemesinde her mincraft sürmüne yada servere özel bir launcher yapımını gerektirmiyormu bu işlem ayriyetten
@Maruf61 hangi dille kodluyor öğrenebilirmiyim ve sanırım doğrudan minecraftı gömüyor launchere ve otomatik login işlemi yaptırıyor ? Yoksa baştan bir mc yazması gerekebilir

sırf login için buda baya bir java bilgisi gerektirir. Ve mantıgını bana açıklayabilirse sevinirim merak etmedim değil

bende programı yaparken c# kullanıyorum çünkü o konuda daha bilgiliyim javada var ama plugini yazmama yetecek kdr ve bu işlem aslında benim programımda daha rahat servere giriyorsun server diyorki sana sen burdan haraket edemessin git taramanı yap gel alıyorsun kodu taratıyorsun 2 minecraft açılmasına program zaten izin vermiyor. Açıkken minecraft dosyaya müdahale edilse bile şöyle bir problem var minecraft zaten jarı çalıştırıp o jar içindeki işlemleri yüklemiş oluyor yani değiştirseniz bile içindekini mc yi açıp kapamadan geçerli olmucaktır ve açıp kapayınca yine rasgele kodla bir tarama istiyor ve programla plugin mysql aracılıgıyla iletişim kuruyor yani kısır bir döngü ben programı böyle delerim diye fikirleri olanlar ortaya bir tez atsınlar bende karşılığını verim ama şuda ayrı bir durum program çıkmadan yorum yapamam derseniz sizde haklısınız.Biraz uzun yazdım okuyana hll olsun